facebook

Камалія після розлучення з мільярдером Захуром закрутила новий роман і розповіла про обранця: “Закохана”

Співачка Камалія розійшлася зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром у 2023 році. Та довго в холостячка артистка не засиділась. Нещодавно Камалія зізналася, що її серце знову зайняте.

Співачка Камалія була дружиною мільярдера з Пакистану Мохаммада Захура цілих 20 років. Їх називали найміцнішою парою українського шоу-бізнесу, а співачці заздрили всі, адже вона мала все, що хотіла: автомобілі, будинки, брендові речі та все інше, що мають багатії. Та навесні 2023 року Камалія неочікувано оголосила про розлучення з Захуром. Пара не подолала сімейну кризу, пов’язану з переїздом з України, через початок повномасштабної війни. Незважаючи на розлучення, екс-подружжя підтримують гарні стосунки і продовжують спільно виховувати дітей.

Камалія розповіла, які стосунки зараз із колишнім чоловіком
Камалія вперше після розлучення з Захуром розповіла про нового чоловіка

В серпні цього року Камалія вперше розповіла, що має бойфренда. Тоді співачка зізналася, що захоплена новим чоловіком, та не впевнена у тому, що в них все вийде. Камалія розповіла, що з нею важко будувати стосунки, адже вона має дуже мало вільного часу. Співачка багато часу проводить в Лондоні зі своїми доньками, а, повертаючись в Україну, присвячує весь час роботі. Камалія розуміє, що мало чоловіків зможуть будувати стосунки з такою зайнятою жінкою.

Та, схоже, стосунки з новим чоловіком у Камалія складаються добре. Так, нещодавно в інтерв’ю програмі “ЖВЛ представляє” співачка розповіла, що вона закохана і дуже щаслива.

Ти сяєш, хочеш постійно бачити цю людину, хочеш щось робити для неї, хочеш проводити час

, – поділилася Камалія.

Камалія вперше після розлучення з Захуром розповіла про нового чоловіка
Камалія вперше після розлучення з Захуром розповіла про нового чоловіка

Співачка наразі не розкриває ім’я свого нового обранця та відзначає, що для неї стосунки стають серйозними, коли проходять перевірку часом. Камалія вважає, що має пройти 2-3 роки, щоб закоханість переросла у справжнє кохання.

Варто додати, що в Мережі подейкують, що новим обранцем Камалії є звичайний чоловік без статусу та грошей. Сама Камалія наразі не коментує ці чутки.

Популярне

Схожі статті

Кулінарні експерти розповіли, як правильно квасити капусту на зиму, щоб вона не гірчила та не перекисала

Квашена капуста — одна з традиційних українських страв. Але як правильно готувати квашену капусту, щоб вона не гірчила та не перекисала? Деталі у статті.

Не треба ні часу, ні духовки: швидкий яблучний пиріг на сковорідці. 10 хвилин та ароматний десерт на столі

Якщо хочеться солоденького, а не має часу йти в магазин чи готувати складні десерти, рецепт яблучного пирога на сковорідці стане паличкою-рятівничкою. Це просто, швидко та смачно.

“Посварилися, одна на одну в суд подали”: Оля Полякова вперше прокоментувала сварку з Машею Єфросиніною

Українська співачка Оля Полякова вперше прокоментувала чутки про конфлікт з Машею Єфросиніною. Чи насправді дві ліпші подружки розсварилися в пух і прах?