Катерина Кухар та занижені бали в «Танцях з зірками»: деякі учасники перестали з нею вітатися

Українська прима-балерина і суддя шоу «Танці з зірками» Катерина Кухар розповіла про стосунки з учасниками. Деякі навіть перестали з нею вітатися, а вся справа в її строгому підході та іноді занижених балах.

Героїня статті встигає виступати з балетом, судити міжнародні балетні фестивалі і зіркові танці, робити кроки в кіноіндустрії та філософськи дивитися на життя.

У недавньому інтерв’ю для журналу Cosmopolitan Кухар розповіла, що насправді проект дуже зближує всіх, хто в ньому бере участь, а на відносини між суддями і танцюристами впливає виховання і вміння стримувати емоції.

Судьи нового сезона «Танцев» — Григорий Чапкис, Екатерина Кухар и Влад Яма
Судді нового сезону «Танців» — Григорій Чапкіс, Катерина Кухар та Влад Яма

За словами Катерини, завдяки шоу вона подружилася з Наталією Могилевською, Лесею Нікітюк, Олею Поляковою, Юрієм Ткачем, Наталією Холоденко, та й в цілому з багатьма зберегла дружній зв’язок. Проте один учасник все ж залишився в образі на суворі коментарі прими-балерини.

Екатерина Кухар
Катерина Кухар

Так, з нею перестав вітатися актор Михайло Кукуюк, який танцював у шостому сезоні в 2019-му. Його парою була хореограф Єлизавета Дружиніна, а свою можливість позмагатися за подальшу участь він не використав.

Тоді в зоні ризику були вони і Олексій Яровенко з Оленою Шоптенко, але Кукуюк відмовився від танцю за життя.

Михаил Кукуюк и Елизавета Дружинина
Михайло Кукуюк і Єлизавета Дружиніна

На питання про те, чи не боїться Кухар хвилі ненависті до себе через критику Олега Винника, адже він має в своєму розпорядженні неймовірно велику аудиторію відданих шанувальниць, героїня статті відповіла так:

«Напевно армія «вовчиць» Винника буде з жадібністю вдивлятися в кожен рух Олега. Впевнена, що без батога і пряника не обійтися, але, як говорила Анна Ахматова: “Так багато каменів кинуто в мене, що жоден з них вже не страшний”».

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.