Головний герой серіалу «Віталька» Гарік Бірча розповів про трагедію на зйомці

Часом акторам доводиться зніматися навіть тоді, коли в їхніх життях відбувається щось жахливе - особисті обставини не повинні заважати роботі, адже тоді до життєвих бід може додатися і безробіття.

В кар’єрі кожного артиста хоч раз був випадок, коли довелося переступити через себе і зібратися заради ролі. Талановитий Гарік Бірча, напевно відомий вам по серіалу «Віталька», теж має подібний сумний досвід.

Кадр ил сериала «Виталька»
Кадр з серіалу «Віталька»

Про це стало відомо в рамках програми «ЖВЛ», на яку був запрошений актор – в своєму інтерв’ю Гарік поділився з глядачами багатьма деталями свого творчого шляху, включаючи його найстрашніші моменти.

Актор Гарик (Ігор) Бірча
Актор Гарик (Ігор) Бірча

Гарік згадав, як один зі знімальних днів перервався дзвінком рідної сестри Гаріка – вона повідомила йому важку новину про захворювання мами. Жінка поступила в лікарню з інсультом і потребувала невідкладної допомоги.

Навіть після цього актор знайшов в собі сили відкласти тривожні думки і дозняти необхідне якомога швидше, щоб не втрачати ні хвилини на повторні дублі.

Зйомки серіалу "Віталька"
Зйомки серіалу «Віталька»

За словами самого Гаріка, саме ті пару годин були найскладнішими в його житті. Адже йому довелося жартувати і сміятися, знаючи, що його мама на межі життя і смерті.

Саме тому він сказав, що не хоче, щоб його діти стали артистами.

Популярне

Схожі статті

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.