Регіна Тодоренко хоче, щоб їй поставили пам’ятник: телезірка розкатала губу далі нікуди

Зірка тревел-шоу «Орел і решка» Регіна Тодоренко хоче, щоб колись їй поставили пам'ятник. Свої мрії телеведуча підкріплює старанною роботою.

Героїня нашої сьогоднішньої статті є однією з найбільш працьовитих представників вітчизняного шоу-бізнесу. Енергії Регіні вистачає і на зйомки власного шоу, і на участь в ТВ проектах, і на турботу про маленького сина і чоловіка.

Встигати робити все це їй допомагають високі амбіції, причому вони не зменшилися навіть з вагітністю знаменитості.

Беременная Регина Тодоренко и Влад Топалов
Вагітна Регіна Тодоренко і Влад Топалов

Більш того, перебуваючи в очікуванні первістка, вона продовжувала активно працювати, придумувати нові проекти, зніматися. Проте зараз теледіва шкодує, що повернулася в робочий ритм вже на 15-й день після пологів.

«Я весь час металася між сином, чоловіком, роботою. Вважаю, це поки моя головна поразка», — зізналася Тодоренко в інтерв’ю для YouTube-шоу СОУЛTalk, яке веде сестра її чоловіка Аліна Топалова.

Тодоренко и Топалов с сыном
Тодоренко і Топалов з сином

Там же зірка розповіла про те, яку спадщину хотіла б залишити після себе:

«В уродженки Одеси є абсолютно гумористична і безглузда ідея — я дуже хочу пам’ятник. Я хочу пам’ятник, щоб мені терли ногу і загадували бажання на подорожі, на якісь добрі справи, на успіх, удачу в роботі».

Регина Тодоренко в СОУЛTalk
Регіна Тодоренко в СОУЛTalk

Багато хто може подумати, що Регіною рухає марнославство, але насправді все не так:

«Кожен раз, коли я зустрічаю когось в аеропорту зі своїх фанів, шанувальників, просто людей, які спостерігають мою творчість, вони кажуть: “Регіна, можна за вас просто потриматися, я ж в подорож вирушаю?”. Я і думаю, а чому б і ні? Чудова ідея. Це як символ чогось доброго, чогось позитивного».

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.