Ані Лорак заспівала в дуеті з дев’ятирічної дочкою Софією: зростає нова зірка

Дочка Ані Лорак 9-річна Софія Налчаджиоглу може, як і мама стати легендарною співачкою. У дівчинки дуже хороші вокальні дані.

Ані Лорак потихеньку просуває свою дочку на велику сцену. Співачка кілька разів виступала на своїх концертах разом з донькою, зняла її в своєму кліпі на пісню «Твоїй коханій» і навіть записала з нею спільну пісню.

Днями популярна співачка Ані Лорак разом зі своєю дочкою Софією взяла участь в онлайн-концерті кіностудії «Союзмультфільм» і радіостанції «Русское радио». Вони заспівали знамениту “Колискову ведмедиці ” з мультфільму “Умка “. Відповідне відео опублікувала в своєму Інстаграмі Ані Лорак.

Шанувальники Лорак залишилися в захваті від такого дуету. Користувачі Мережі відзначили, що Софія має дуже гарний голос. «Дуже красиве і зворушливе виступ», «Сонечка так подорослішала і прекрасно впоралася з виконанням!», «Це прекрасно !! Соня велика розумниця », – прокоментували виступ фоловерів.

Варто відзначити, що дочка Ані Лорак Софія росте дуже творчою дитиною. За словами Кароліни, її дочка займається вокалом, але живить велику пристрасть до театру.