Алла Пугачова наділа траурний аксесуар і поділилася своєю печаллю: «Ніхто і ніщо не може…»

Примадонна російської естради Алла Пугачова наділа траурний аксесуар, щоб поділитися з шанувальниками своєю печаллю. Співачка змусила багатьох захвилюватися.

Героїня нашої сьогоднішньої статті неймовірно популярна на всьому пострадянському просторі. У мережі щодня з’являються все нові фанатські сторінки зірки, але разом з ростом армії фанатів зростає і кількість хейтерів.

Примадонна
Примадонна

Через підвищену увагу публіки Алла Борисівна регулярно стикається з нападками в свою сторону, пов’язаними з віком і старістю. Жінка, що співає, втомилася відмовчуватися і в новому пості в Instagram висловилася на цю тему.

«Коли я читаю наклеп на свою адресу, лихослів’я і всякі дурниці, я радію підтвердженню того, що ніхто і ніщо не може затьмарити мені мого райдужного настрою», — написала знаменитість під фото в чорній вуалі крупним планом.

Пеідписники вирішили підтримати улюблену співачку в коментарях:

  • «Люди дуже часто роблять це просто заради розваги. Розважають своє самолюбство. Доброта врятує світ»;
  • «Ах, яка жінка, яка жінка»;
  • «Ви найкраща!»;
  • «Ось так і треба навчитися всім жити»;
  • «Як приємно бачити, що ви щаслива і кохана. Будьте здорові!».

Не можна не відзначити, що на восьмому десятку Пугачова виглядає прекрасно. Все це результат її посиленої роботи над собою, а бадьорою духом її роблять молодий чоловік і маленькі діти.

Пугачова і Галкін - щасливі батьки
Пугачова і Галкін з дітьми

З Максимом Галкіним Алла виховує семирічних двійнят Лізу і Гаррі, які в цьому році пішли в перший клас, так що з ними не засумуєш.

Детальніше про життя зіркової пари дивіться у відео:

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.