Влад Яма розповів і показав, як травмувався на «Танцях з зірками»: «Почув хрускіт в кисті, далі сильний біль»

У неділю в прямому ефірі «Танців з зірками» травмувався один з найвідоміших українських хореографів Влад Яма. Все сталося під час виступу з Юлією Саніною.

У 12 випуску пари, що залишилися, танцювали по три танці — звичайну постановку, номер з одним із суддів і танець за життя. І без того напружений ефір став ще більш напруженими, коли герой нашої сьогоднішньої статті не повернувся на паркет після виступу з фронтвумен рок-групи The Hardkiss та Дмитром Жуком.

Виявилося, Влад отримав травму, тому відразу ж відправився в лікарню. Нарешті танцюрист вийшов на зв’язок з шанувальниками і поділився подробицями.

Фьюжн Влада Ямы, Юлии Саниной и Дмитрия Жука
Ф’южн Влада Ями, Юлії Саніної та Дмитра Жука

Так, у себе в Instagram Яма поділився фрагментом виступу і зазначив, що все трапилося на десятій секунді ролика:

«Зловив Юлю і почув хрускіт в кисті. Далі сильний біль. Якось дотанцював».

Коли тріо вислуховувало коментарі журі, хореограф вже похитувався і нічого не чув, що, втім, не дивно.

На щастя, рентген показав, що перелому немає, але є травма пальця на правій руці. Дружина Влада Ліліана в Insta-Stories запевнила фанатів, що все в порядку, а травмована рука поки що перемотана еластичним бинтом.

Скриншоты из Instagram Влада и Лилианы Ямы
Скріншоти з Instagram Влада і Ліліани Ями

Зупиняти зйомки через це Яма не збирається, так що вже через тиждень він знову з’явиться на паркеті і продовжить суддівство учасників. До речі, фінал нового сезону «Танців з зірками» не за горами.

Зараз за перемогу борються три пари — Юлія Саніна та Дмитро Жук, Надія Мейхер і Кирило Васюк, а також ще одна екс-віагрянка Санта Дімопулос і Макс Леонов.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.