Таємне життя Вєрки Сердючки, про яке ніхто не знав: Андрій Данилко той ще потайний персонаж

Історія Вєрки Сердючки багато в чому загадкова, але дуже цікава.

Незвіданий раніше формат “зміни статі ” на сцені, на подив, дуже привернув шанувальників, і травесті-актор став одним з найпопулярніших на своїй ніші.

Чому? Та хоча б тому що у нього не було конкурентів, хто міг би показати щось подібне. А ще завдяки завзятості, наполегливості, трудоголізму йому вдалося не тільки отримати величезну славу, а ще й утримати її в руках на довгий час.

Але мало хто знає, що в Андрія Данилка є важка хвороба, через яку він істотно набрав у вазі. Про хворобу він розповів на початку цього року, правда діагноз вирішив не уточнювати.

Шанувальники схвильовані – невже у Андрія Данилко онкологія, і саме через це він перестав виступати?

Андрій Данилко
Андрій Данилко

Сам Данилко на подібні питання не відповідає, і лише говорить, що на стан здоров’я сильно позначається графік роботи, який був раніше – постійні зйомки, гастролі, мало сну.

Однак восени цього року Данилко нагадав про себе новим невеликим альбомом з прозаїчним і помітною назвою “С * ксі “. Туди увійшли чотири пісні, як висловився сам Андрій, щоб підняти людям настрій.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.