Дружина Остапчука на подарованій машині влаштувала ДТП: “Мене пробували розвести на гроші”

Почалася негода, холоду, ожеледь - і кількість ДТП різко зросла. Не уникла цієї долі і молода дружина ведучого Володимира Остапчука Христина Горняк (уже Остапчук). Та ще й на джипі, який їй з такою помпою чоловік (тоді ще наречений) подарував.

Слава Богу, обійшлося без членоушкодження, всі живі і здорові. Але ДТП дивне – Христина впевнена, що це банальна підстава і бажання розвести її на гроші. Про все молода жінка розповіла в своєму Сторіс в Інстаграме.

Пост Христини Гірник

А справа була так. Шикарний новенький Range Rover, за кермом якого була Христина, підрізав якийсь автомобіль, вона змушена була вильнути і різко гальмувати. Але дорога слизька – не встигла. Легко вдарила стареньку 4-ку Жигулі попереду. Винуватець ДТП – підрізав авто, відразу зникло.

Джип Христини Гірник

Водій постраждалого авто зразу став вимагати грошову компенсацію, мовляв, плати за ремонт і роз’їдемося. Але Христина, як не як, юрист, вона запідозрила, що ці два водія в змові і її намагаються розвести на гроші. Тим більше, що видно було – пошкодження на бампері явно старі, вже навіть іржа була видна.

Машина, яку вдарила Христина

Крістіна зажадала викликати поліцію, той водій типу подзвонив, але ніхто не приїжджав. Тоді Христина сама викликала і наряд приїхав моментально. Розібралися швидко, але штраф довелося заплатити і Христині, і водієві Жигулів – у них, як виявилося, не було поліса ОСАГО.

За словами Христини, найстрашніше – це було повідомити Володимиру про подію. Каже, що він спочатку дуже злякався, що щось серйозне з дружиною і машиною. Але потім зрозумів, що нічого страшного, так і в ситуації провини Крістіни немає.