Була нотаріусом, стала світською левицею: нова обраниця Володимира Остапчука добре піднялася

Днями в одному з київських ресторанів відбувся запуск мотиваційного простору для дівчат, який заснувала нова пасія Володимира Остапчука. Треба сказати, Христина Горняк часу дарма не втрачає — була нотаріусом, а стала світською левицею.

Увечері 12 серпня прогримів перший “корисний” дівич-вечір з подругами і підписницями дівчини. З гостями поспілкувалися фахівець постільних справ Альона Тіунова, стиліст Ліна Христофорова і танцюрист Ігор Кузьменко, який став переможцем шоу «Танці з зірками» в парі з Наталією Могилевською. Вів вечір, звичайно, сам Остапчук.

Вечер Кристины Горняк
Вечір Христини Горняк

Спочатку пані дізналися про тонкощі гардероба сучасної жінки і про те, як кожен день виглядати шикарно. Потім вони отримали відповіді на найвідвертіші питання в області зваблення чоловіків. Кульмінацією події став яскравий майстер-клас із сальси.

Мастер-класс по сальсе от Игоря Кузьменко
Майстер-клас із сальси від Ігоря Кузьменка

Більш того, жодна дівчина не пішла зі свята з порожніми руками – кожна отримала приємний beauty-сюрприз, а сама Горняк розіграла між гостями подарунки, які підготувала особисто.

«Я намагалася зробити цей вечір особливим, наповненим емоціями і знаннями. Для цього і створено «ORA» — місце, де все наповнене любов’ю до себе, мотивацією і натхненням. Але найголовніше, всі вчаться жити тут і зараз», — поділилася враженнями головна організаторка. Вона вже планує наступний дівич-вечір.

Кристина общается с гостьями
Христина спілкується з гостями

Нагадаємо, Володимир познайомився з Христиною на весіллі в Італії, де працював ведучим. Заради неї він пішов від дружини Олени Войченко, з якою прожив у шлюбі 12 років і яка народила йому двох дітей.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.