Павла Прилучного побили: актор госпіталізований з множинними травмами і потребує операції

Сьогодні у всіх російських і не тільки ЗМІ з'явилися тривожні новини про те, що відомого актора Павла Прилучного побили. Його агент зазначила, що наразі вони готуються до подачі заяви в поліцію.

Відповідно до заяв преси, зірка серіалу «Мажор» звернувся за допомогою в московську міську лікарню імені Пирогова з переломом лицьової кістки, численними синцями та забоями голови. Травми настільки серйозні, що реабілітація може зайняти не менше двох тижнів.

Сам актор поки не виходив на зв’язок з шанувальниками, однак у себе в Instagram-stories він поділився кадрами з лікарняної палати. За однією з версій, на Павла напали, за іншою — він всього лише невдало впав і об асфальт розбив ліву сторону обличчя.

Скріншот з Instagram Павла Прилучного

Агент Прилучного Катерина Сичова прокоментувала ситуацію з госпіталізацією героя статті, правда без подробиць. За її словами, зараз стан зірки оцінюється як стабільний, але вони вже готують заяву в правоохоронні органи.

Не можна не сказати, що в цьому році актор регулярно опиняється в центрі скандалів. Спочатку він ні з того ні з сього розлучився з Агатою Муценієце. Пізніше тепер уже екс-дружина Павла пролила світло на причину розставання, якою стали часті сварки і неадекватна поведінка артиста.

Агата Муценієце і Павло Прилучний

Заміну їй Прилучний знайшов швидко. Його нова обраниця — зірка «Татусевих доньок» Мирослава Карпович. Подейкують, їх роман зав’язався ще коли герой статті був одружений. Втім, незважаючи на те що закоханих неодноразово бачили разом, підтверджувати свої стосунки вони не поспішають.