Дочка Анастасії Заворотнюк вперше прокоментувала стан здоров’я матері: «Важко хвора»

Вже більше року Анастасія Заворотнюк бореться з тяжкою хворобою і весь цей час її рідні зберігали мовчання. Нарешті старша дочка актриси Анна вперше прокоментувала стан здоров'я зіркової матері.

Про онкологію зірки серіалу «Моя прекрасна няня» стало відомо минулої осені. Тоді в ЗМІ писали, що артистка впала в кому і лікарі екстрено рятували її життя.

Ситуацію стабілізувати вдалося, проте близькі Анастасії приховують від публіки будь-які деталі, пов’язані з її захворюванням.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Заворотнюк діагностували гліобластому головного мозку четвертої стадії. Лікуванню ця форма раку піддається важко, проте величезна армія шанувальників знаменитості продовжує вірити і сподіватися на її поправку.

Ні чоловік актриси Петро Чернишов, ні її старші діти не висловлювалися на рахунок хвороби, однак сьогодні все змінилося. Першою порушити мовчання наважилася Анна.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Як активний користувач Instagram, 24-річна дівчина регулярно ділиться з підписниками новими фото та відео, а також роздумами про життя. На цей раз вона зізналася, що не змогла вчора написати вітальний пост на День матері:

«У житті кожного мама — це найважливіша і найрідніша людина. Зараз моя мама тяжко хвора, але ми переможемо все погане, я впевнена в цьому. Вчора чомусь було особливо боляче від того, що відбувається», — пише дочка Анастасії.

Разом з цим вона зазначила, що її мати — справжній боєць, який з усім впорається, після чого побажала всім здоров’я. У коментарях в публікації користувачі підтримали Анну і висловили надію на те, що Заворотнюк обов’язково видужає.

Детальніше про життя “прекрасної няні” дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Забула про деруни: ці оладки з цвітної капусти готую всі 7 днів на тиждень. Сусідка благає дати рецепт

Неймовірно ніжні оладки з капусти сподобаються абсолютно всім. Смакувати їх можна гарячими, але й холодними також добре, особливо зі сметаною.

Могла б стати Міс Всесвіт! Ангельська зовнішність єдиної онучки Софії Ротару вразила користувачів Мережі

Відома українська співачка Софія Ротару має одного сина, який подарував їй двох онуків. Молодша донька Руслана Євдокименка могла б стати справжньою Міс Всесвіт!