Не тільки один Олег Винник: Всі таємні і явні партнери Олени Шоптенко на паркеті та в житті Ексклюзив

Хореографа Олену Шоптенко знає вся Україна і важливу роль в цьому зіграли «Танці з зірками». Про особисте життя танцівниці відомо небагато, хоча цікавить воно багатьох.

До редакції «Одна минута» потрапили ексклюзивні фото, які раніше ніде не публікувалися. Ми дізналися, хто на них зображений і вирішили розповісти про це вам.

Героїня нашої сьогоднішньої статті корінна киянка, бальними танцями вона почала займатися ще в дитинстві. Як це часто буває, наполеглива праця і постійні тренування дали свої плоди — вже в 13 років Олена завоювала титул чемпіонки Києва, а в 19 вона стала чемпіонкою світу з десяти танців латиноамериканської програми серед молоді.

Олена Шоптенко

Таких висот їй вдалося домогтися разом з партнером Володимиром Гончаровим. З ним же через рік на рахунку Шоптенко з’явилося ще одне чемпіонство, правда українське.

Олена Шоптенко та Володимир Гончаров

Не можна не сказати, що це заслуга не тільки танцюристів, а й їх тренера — Віталія Григоровича, який є керівником танцювально-спортивного клубу «Астра», суддею вищої категорії Асоціації спортивного танцю та членом Всесвітньої танцювальної ради.

Олена Шоптенко зі своїм тренером

Незабаром Олена засвітилася на телебаченні, причому перша ж її поява на блакитних екранах стала феєричною, адже разом з актором, коміком і тепер президентом країни Володимиром Зеленським вона здобула перемогу в першому сезоні «Танців з зірками».

Олена Шоптенко та Володимир Зеленський

Мало хто знає, але хореограф також брала участь в іншому танцювальному проекті на телеканалі 1+1 під назвою «Танцюю для тебе-2» зі співаком Василем Бондарчуком.

Олена Шоптенко та Василь Бондарчук

На той момент Шоптенко зустрічалася з телеведучим Ігорем Посипайко. Їхні стосунки тривали два з половиною роки, а сам Ігор в одному зі своїх інтерв’ю розповідав, що навіть планував одружитися на танцівниці, однак не склалося — вони розійшлися.

Ігор Посипайко та Олена Шоптенко

До речі, в «Танцюю для тебе-2» брав участь і майбутній чоловік героїні статті Дмитро Дікусар. Чутки про їхній роман з’явилися практично відразу після розставання з Посипайко.

Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар

У 2013-му хореографи одружилися і влаштували неймовірно красиве весілля в Грузії, але їх шлюб протримався всього 3 роки, а незабаром після новини про розлучення Олена закрутила роман з бізнесменом Олексієм Івановим. Зараз вони одружені і виховують спільного сина Олексія.

Олена Шоптенко з чоловіком і сином

Втім, з появою в житті Шоптенко Олега Винника публіка засумнівалася в тому, що танцівниця зможе перед ним встояти. Проте після вильоту з «Танців» вони перестали проводити час разом.

Олег Винник та Олена Шоптенко

Серед інших партнерів зірки, яких ми не згадали, варто назвати Максима Неліпу, Ахтема Сеітаблаєва та Олексія Яровенко.

Олена Шоптенко з Максимом Неліпою, Ахтемом Сеітаблаєвим та Олексієм Яровенко