«Скелет, йди поїж»: дочка Заворотнюк відповіла хейтерам, які називають її занадто худою

Дочка відомої актриси і телеведучої Анастасії Заворотнюк Анна вже протягом довгого часу звинувачують в гордовитої худорбі.

Дівчина дійсно дуже струнка худа, через це їй навіть приписували хвороба анорексія. Однак, як виявилося, у неї просто таке статура. Шанувальники спочатку переживали з приводу такої фігури Анни, а потім і зовсім почали висловлювати їй свої невдоволення і агресію з проханнями і навіть вимогами почати нормально харчуватися. Вони вважають, що Анна Заворотнюк сидить на жорстких дієтах, карається голодуванням, а все для того, щоб здаватися красивою на публіку.

Анна Заворотнюк вирішила жорстко відповісти тим, хто критикує її зовнішній вигляд

Змарніла Заворотнюк написала, що не потребує радах з приводу свого раціону харчування.

Анна Заворотнюк показала нове фото - гарніше, ніж мати
Анна Заворотнюк і її мати Анастасія

Анна Заворотнюк уточнила, що якщо вона захоче більше їсти і набирати вагу, вона може це зробити, але і без порад в особисті повідомлення.

“Прошу вас, мені не потрібні поради з приводу харчування, так я прекрасно планую свій раціон. Не потрібні поради про набір ваги, так як мені дуже комфортно і якщо я захочу видужати, то обов’язково це зроблю, але не від вашого повідомлення в Директ “, – написала дочка відомої актриси і телеведучої.

Варто відзначити, що Анастасія Заворотнюк також не раз дорікали в тому, що вона мало їсть. Нібито, для того, щоб здаватися худіше на камеру. Однак сама Анастасія розповідала, що у неї просто таке статура і вона не сидить спеціально на якихось дієтах, і не відмовляється від їжі, щоб схуднути.

Нагадаємо, дочка Анни Заворотнюк Анастасія вже більше року перебуває в комі. Лікарі борються за її життя і намагаються подолати наслідки раку мозку, який розвинувся у неї на тлі пізніх пологів і штучного запліднення.

Більше про долю Анастасії Заворотнюк її головних чоловіків, життя, творчої діяльності та прогнозах лікарів ви можете дізнатися в нашому спеціальному сюжеті на YouTube каналі “1 хвилина “.

Підписуйтесь на канал У нас дуже багато цікавих відео про Аллу Пугачову, Філіпа Кіркорова, Максима Галкіна, доктора Комарівському і інших важливих персонажів вітчизняного шоу-бізнесу.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.