Монатік розповів, кого хоче бачити у своїй команді в новому сезоні шоу “Голос країни “

Зовсім скоро на телеглядачів чекає прем'єра головного вокального шоу України "Голос країни 11".

Тільки вчора, 14 грудня, організатори шоу “Голос країни” розкрили головну інтригу – хто стане суддями в новому сезоні та займе відомі червоні крісла. Тренерами 11 сезону “Голосу” стали улюбленець жінок Олег Винник, запальний співак і продюсер Монатік, ніжна і елегантна співачка Тіна Кароль і вже сольна виконавиця Дорофєєва.

Названо імена тренерів нового 11 сезону шоу “Голос країни”

Після оголошення тренерського складу нового сезону “Голос”, Монатік, який увійшов до числа тренерів, розповів, кого шукає в свою команду і до кого він буде повертатися на кастингу. «У цьому році в свою команду я шукаю людей, які готові постійно міняти себе і світ навколо себе на краще. Сміливих і відкритих. Тих, які роблять все з любов’ю і ритмом », – повідомив Монатік.

Судячи з коментарів, публіка рада бачити в кріслі тренера саме молодого і талановитого артиста Монатика. «Обожнюю Монатика! талант, душа, харизма »,« Обожнюю Монатика. Дуже талановита людина »,« Монатік кращий », – коментують фоловерів.

Варто відзначити, що Монатік за недовгий час став одним з найпопулярніших українських виконавців. Крім того, що він володіє сильними вокальними даними, Монатік відмінний актор, автор пісень, продюсер, постановник і, звичайно ж, відмінний танцюрист. У травні минулого року артист навіть отримав знамениту зірку на Алеї Зірок у Києві. Монатік отримав іменну зірку набагато раніше, ніж такі популярні співачки, як Тіна Кароль і Настя Каменських.

Монатік отримав іменну зірку в 2019 році

Відзначимо, багато хто очікував того, що в 11 сезоні шоу зустрінуться Тіна Кароль і Дан Балан, однак молдавського красеня в цей раз вирішили не запрошувати. Саме з десятим сезоном шоу “Голос країни” і пов’язана любовна історія Тіни і Дана.