Лілія Ребрик пустилася в танок з відомим чоловіком, але це не її чоловік (Відео)

Відома актриса і телеведуча Лілія Ребрик зараз працює в ранковому шоу на каналі "Україна ".

Лілія Ребрик є зразковою дружиною. Вона виховує двох дочок – Поліну і Діану. Її чоловік – Андрій Дикий, хореограф і власник великої танцювальної студії для дітей в столиці.

Познайомилася пара на шоу “Танці з зірками “. За довгі роки спільного життя вони показали себе як ідеальну пару – у них немає проблем, скандалів і нещастя. Або, принаймні, вони цього не показують.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Лілія Ребрик має постійного партнера в дечому іншому: це теж відома людина

Щоранку ось уже кілька років за своїм графіком Лілія веде ранкове шоу “Ранок з Україною “. Вона разом з телеведучим Анатолій Анатоліч розповідає глядачам про відомих новинах, які трапилися напередодні або поки ті спали.

Пишна блондинка завжди заряджена позитивом і хорошими емоціями, що відмінно бадьорить на весь день.

У студії проекту “Ранок з Україною ” Лілія Ребрик нерідко показує свої танцювальні “Па “, які вивчила за роки проживання з одним із самих іменитих хореографів країни.

Телеведуча виклала відео, де танцює зі своїм співведучим Анатолій Анатоліч, і запитала, що глядачам подобається більше – танці в ефірі телеканалу “Україна ” або ж жарти?

Відзначимо, що Лілія – не тільки танцюрист і телеведуча, але і актриса. Вона зіграла одну з головних ролей в телесеріалі українського виробництва “Великі вуйки “.

Також днями Лілія Ребрик показала своїх дочок, і поділилася ідеєю подарунка для маляток. Як відомо, Лілія – дуже домашня людина, тому вона обожнює проводити час з рідними. Для цього Ребрик будинку створила максимально затишну атмосферу для приємних вечорів. Лілія, її маленькі доньки Діана і Поліна позували в однакових домашніх костюмах. Це ще одна традиція в родині, адже Ребрик вже не перший раз з’являється перед камерою разом з дочками в family look.

А у великих червоних коробках знаменитість спакувала подарунки, які дівчатка можуть відкрити вже на різдво. Шанувальники помітили, що дівчатка дуже схожі на свою маму.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.