Пугачова, Кончаловський, Петросян, Миколаїв та інші, чиї половинки сильно молодше або старше

Напевно ви часто чули фразу: "Любові всі віки покірні ". Герої нашої сьогоднішньої статті - зайвий тому приклад.

На цей рахунок у психологів і пересічних громадян є кілька кардинально різних переконань. Одні кажуть, що пара повинна бути приблизно на одному рівні, щоб відчувати себе комфортно. Інші ж доводять, що вік – це всього лише цифра. А головне – це те, що знаходиться в серці, то, будь-що пара вірить і заради чого живе.

Підбірка сьогоднішніх знаменитостей зайвий раз нагадає вам – любов – це хімія, а не математика.

Ангеліна Вовк і Михайло Куніцин – 77 років і 52 роки

Ангеліна Вовк і Михайло Куніцин
Ангеліна Вовк і Михайло Куніцин

Під кінець минулого року громадськість дізналася, що 77-річна Ангеліна Вовк зібралася заміж. Це стало несподіванкою. Ще більше шанувальникам Ангеліни запаморочила голову те, що обранцеві Ангеліни 52 роки, хоча він виглядає набагато молодше. Однак все одно різниця у віці між нареченим і нареченою становить 25 років. Саме це новина стала мотивом для статті про різницю у віці деяких знаменитих пар.

Євген Петросян і Тетяна Брухунова – 75 років і 31 рік

Тетяна Брухунова і Євген Петросян
Тетяна Брухунова і Євген Петросян

Після розлучення Петросяна зі Степаненко, Євген Ваганович одружився на своїй молодій помічниці Тетяні, яку, за її словами, не бентежить їх різниця у віці.

Зараз ходять чутки про вагітність Тетяни, а ще вони показували свою дитину. Словом, справжня подружнє життя відомої пари б’є ключем. Правда чи надовго це щастя – поки невідомо. Заздрісники обурюються, мовляв, змінив один раз Степаненко, змінить і інший раз уже нової дружині.

Ігор Ніколаєв і Юлія Проскурякова – 60 років і 38 років

Ігор Ніколаєв і Юлія Проскурякова
Ігор Ніколаєв і Юлія Проскурякова

Одружився музикант Ігор Ніколаєв на Юлії, коли тій було 23 роки. Пара досі живе в мирі та злагоді, виховуючи дочку. А ще – такий нерівний шлюб зовсім не завадив спільної творчості.

Ігор і Юлія вважаються однією з найбільш зразкових пар в російському шоу-бізнесі.

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський – 36 років різниці

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський
Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський

Незважаючи на таку величезну різницю у віці, пара разом виглядає дуже гармонійно. Так що навіть не хочеться нічого поганого говорити.

Хоча спочатку начілось все дуже хистко: Юлія була коханкою Андрія, а коли завагітніла, стала п’ятою дружиною. Судячи з прозаїчним історіям кохання, ніякого щастя в цій парі бути не повинно було. Але це все не так. Реальне життя подарувала Юлії та Андрію багато випробувань, які вони пройшли з високо піднятою головою.

Максим Галкін і Алла Пугачова – 27 років різниці

Максим Галкін і Алла Пугачова
Максим Галкін і Алла Пугачова

Це справжня “вишенька ” на торті, адже відносини цієї пари за популярністю стоїть однозначно ставити на перше місце. Їм “перемили кістки ” все, кому не лінь. Злі язики ще з початку відносин подейкували, що парі не жити разом, і щастя у них не буде.

А Максим і Алла щасливо живуть вже більше десяти років, і навіть примудрилися завести близнюків Гаррі і Лізу. Як кажуть, всім ворогам на зло!

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.