Потап похвалився успіхами екзотичної подружки Мішель Андраде: скоро переплюне Настю Каменських

Відомий український продюсер Потап похвалився успіхами своєї підопічної Мішель Андраде, яка випустила новий кліп.

24-річна Мішель родом з болівійського міста Кочабамба, але оскільки її мама Світлана українка, в дитинстві вони переїхали до Києва. Саме в Україні героїня нашої сьогоднішній статті здобула популярність як сольна співачка.

З Потапенко Андраде познайомилася завдяки саунд-продюсеру Вадиму Лисиці. Потап практично відразу ж запропонував висхідній зірці співпрацю і зізнався, що з часів знайомства зі своєю нинішньою дружиною Настею Каменських не зустрічав такої гарної і талановитої співачки, як Мішель.

Мішель Андраде показала новий образ
Мішель Андраде

Популярність до неї прийшла у 2013-му, коли вона стала учасницею вокального шоу “Х-Фактор”, але на велику сцену Андраде вперше вийшла у 2016-му разом з групою Mozgi. З тих пір виконавиця записала кілька кліпів, останнім з яких стала відеоробота на пісню “Mirror”.

Потап просто не міг залишити цю подію без уваги, тому у себе в Instagram поділився кадрами з нового кліпу Мішель:

“Ця пісня для всіх дівчат, які сумніваються в собі. Іноді щоб перебороти свої страхи і комплекси, потрібно підійти до дзеркала і сказати: “Я найкрасивіша, я все зможу”, — написав Олексій.

На опублікованому ролику Андраде танцює разом з іншими дівчатами у досить провокаційних костюмах. Це стало причиною безлічі гнівних коментарів під кліпом співачки, хоча позитивних відгуків не менше:

  • “А яка скромна дівчинка була, шкода”;
  • “Мішель, ми любимо тебе такою, якою ти була на початку кар’єри. Цього добра і так в надлишку, а щирість і безпосередність рідко зустрічаються в нашому шоу-бізнесі”;
  • “Змінюєшся у кращу сторону”;
  • “Дуже-дуже круто!”.
Комментарии пользователей YouTube
Коментарі користувачів YouTube

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.