Наташа Корольова навчила аборигенів виконувати свій хіт “Маленька країна ” (Відео)

Відома російська співачка Наташа Корольова взяла участь у проекті про виживання і провела кілька тижнів на острові Занзібар.

Восени цього року весь світ шоу-бізнесу сколихнула новина про те, що Сергій Глушко змінив знаменитій дружини з молодою актрисою, поки та була на відпочинку. За цей період часу було багато – і публічні виступи сторін, цілі передачі присвячені Тарзанау і його коханкам і навіть велике інтерв’ю, яке дала Корольова разом зі своїм чоловіком Ксенії Собчак.

Наташа Корольова важко пережила зраду Тарзана

Схоже, вся ця історія дуже втомила Наташу Корольову і вона вирішила щось поміняти в своєму житті і взяла участь в незвичайному шоу. В рамках проекту їй довелося виживати в дикому племені в умовах глухих джунглів.

Як активний користувач Instagram, зірка регулярно ділиться з шанувальниками новими фото і відео, які доповнює роздумами і новинами з життя. Нещодавно Королева опублікувала дуже веселе відео. Співачка навчила африканських дітей виконувати її знамениту пісню “Маленька країна “. На відео артистка разом з темношкірими дітками хором співають її гучний хіт.

Користувачі Мережі оцінили відео Королевою і відзначили, що вона виглядає дуже зворушливою і милою. «У мене аж мурашки, Наталя», «Чарівна, позитивна, щира!», «Яка прелесть !! Музика – це воістину інтернаціональна мова! Ці вібрації близькі і зрозумілі всім »,« Мурашки по шкірі »,« Наташа, ти велика розумниця !! Чудовий позитивчик !! » – прокоментували відео користувачі Мережі.