Женя Кошовий з “Кварталу 95 ” попався на новому скандалі з напіводягненими дівчатами: дружина не пробачить

Одружений комік і друг президента України Володимира Зеленського Євген Кошовий засвітився в не дуже однозначною ситуації в колі красивих дівчат.

Шанувальників відразу насторожило – куди ж дивиться його дружина? Прес служба каналу 1 + 1 виклала дуже помітне фото, де Кошовий в костюмі сидить на стільці, а його буквально овівають дівчинки в коротких спідницях в образах дівчини-Санти.

Євген Кошовий позував у новорічній фотосесії з дівчатами в міні-спідницях
Євген Кошовий позував у новорічній фотосесії з дівчатами в міні-спідницях

Відомий комік, а також актор студії “Квартал 95 ” Євген Кошовий нерідко потрапляв в незручне становище

Відзначимо, недавно зірка українського шоу бізнесу Женя Кошовий, більше відомий як “лисий з кварталу “, зізнався, що одного разу за лаштунками переплутав відому співачку зі своєю знайомою і вдарив її по сідниці. До цього Кошовий також поставив співачці нескромне питання, зробивши ситуацію ще більш кумедною. Про це він розповів в ефірі шоу “Хто зверху ” на “Новому каналі “.

Євген Кошовий
Євген Кошовий

Сам актор розповідає, що просто переплутав свою знайому з популярною співачкою.

За словами Євгена, він нікому не бажає потрапляти в такі незручні ситуації.

А тепер його знову засікли в компанії жінок. У коментарях фанатки пишуть, мовляв, куди дивиться дружина? А дружина-то напевно якраз і стежить за своїм благовірним чоловіком, щоб він не тьопав інших жінок.

Євген Кошовий з дружиною Ксенією
Євген Кошовий з дружиною Ксенією

До цього Євген Кошовий публічно обурювався через те, що шахраї, прикриваючись ім’ям “Кварталу 95 ” проводять розіграші та виманюють з українців гроші. І закликав прихильників не реагувати на подібні обманки.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.