Переможницю “Холостяка” Дашу Квіткову викрили в плагіаті: скопіювала Ксенію Мішину і нарвалася на критику

У мережі розгорівся скандал навколо фотосесії Даші Квіткової та Микити Добриніна. Користувачі впевнені, що закохані скопіювали ідею Ксенії Мішиної і Олександра Еллерта.

Герої дев’ятого сезону “Холостяка” після закінчення шоу часто публікують спільні романтичні фото в соціальних мережах, що, втім, і не дивно — вони стали першою парою, яка офіційно оформила свої стосунки.

Свадьба Никиты Добрынина и Даши Квитковой
Весілля Микити Добриніна і Даші Квітковлї

На цей раз подружжя влаштувало чуттєву фотосесію в свічках, проте коментатори їх розкритикували. Справа в тому, що атмосфера на нових знімках пари дуже нагадує ту ж, що була і у закоханих з “Холостячки”, але ж саме вони першими виставили ці фотографії.

Фотосессия Ксении Мишиной и Александра Эллерта в свечах
Фотосесія Ксенії Мішиної і Олександра Еллерт в свічках

“З такою ніжністю, з таким почуттям сяйва. Моє велике серце”, — написала Даша в підписі до посту.

Знамените подружжя позує серед запалених свічок, які тримаютсья у повітрі як в Гаррі Поттері. Квіткова позує в ніжному білому платті зі шлейфом і спущеними рукавами, а Добринін надів класичний чорний костюм з білою сорочкою. Вони абсолютно не соромлячись демонструють почуття на камеру і діляться ними з шанувальниками.

Реакція користувачів мережі була несподіваною і — багато хто побачив схожість фотосесії зі зйомкою учасників реаліті-шоу “Холостячка”:

  • “Повтор за Мішиною”;
  • “Їх зйомка була тиждень назад, може і більше. Так що тут ви повторили, а не вони за вами”;
  • “Як у Мішиної. Теж свічки”.
Комментарии под фотографиями Квитковой и Добрынина
Коментарі під фотографіями Квіткової та Добриніна

Ігнорувати критику Даша не стала і пояснила, що над ідеєю працювала ціла команда професіоналів ще до того, як Ксенія та Олександр виставили свої фото:

“Наша зйомка була 24 грудня. Вони виставили фото вчора. Фоніть в іншому місці”.

Не можна не відзначити, що на захист Квіткової та Добриніна стали десятки шанувальників, які відзначили, що ця задумка фотосесії зараз досить популярна. До того ж у обох пар знімки вийшли по-своєму прекрасні, а плагіатом тут і не пахне.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.