Олег Винник засмутив шанувальників шоу “Голос країни “: “Він не гідний “

Зовсім скоро на екрани вийде 11 сезон популярного шоу "Голос країни", де одним із суддів став Олег Винник.

У новому сезоні головного вокального шоу України “Голос країни” телеглядачів чекає багато сюрпризів. Один з яких – оновлений тренерський склад. Як і в минулому році тренерами “Голосу” стали неперевершена співачка Тіна Кароль і харизматичний співак і продюсер Дмитро Монатік. Компанію їм складуть “повелитель вовчиць” Олег Винник і співачка Дорофєєва, яка нещодавно почала сольну кар’єру.

Тренерській склад "Голосу країни 11"
Тренерський склад “Голосу країни 11”

Варто відзначити, що далеко не всі фанати вокального шоу зраділи інформації, що Олег Винник буде в тренерському складі. Чергову дозу критики Винник отримав після після того, як в офіційному Instagram-акаунті «Голосу країни» було опубліковано фото Винника в легендарного червоного кріслі. Там же була вказана дата першого випуску 11 сезону шоу “Голос країни” – 24 грудня 2021 року.

На думку Хейтерів, Винник недостойний перемоги, так як зайняв «чуже» крісло. Про це користувачі Мережі написали в коментарях. «Який кошмар, на мою суб’єктивному думку», «Він не достойний перемоги. Повинна виграти Тіна Кароль чи Монатік »,« Ще гіршого кандидата в тренера не було? Ніколи б до нього не пішла »,« Для чого псувати шоу Вінником? Тепер не зможу дивитися », – коментують глядачі” Голосу країни “.

 "" ""

Коментарі фоловерів
Коментарі фоловерів

Варто відзначити, що багато телеглядачів засмутилися, що в новому сезоні “Голосу” не буде  молдавського виконавця Дана Балана, а як би на його місце поставили Винника. Адже ще рік тому вся країна спостерігала за романтичною історією Дана Балана і Тіни Кароль на проекті.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.