Ксенія Мішина заявила, що хоче близнюків від Олександра Еллерт: це будуть бажані діти

Екс-холостячка Ксенія Мішина, яка завдяки популярному романтичного проекту на СТБ знайшла собі чоловіка, готується стати мамою.

Це буде не перший її дитина, так як від колишнього чоловіка вона ростить п’ятирічного сина. Ім’я колишнього чоловіка приховує, але всім своїм виглядом на інтерв’ю дає зрозуміти, що не хоче мати з ним нічого спільного.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт запланували на 2021 рік весілля, дату не називають

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Однак в одному зі своїх інтерв’ю Олександр Еллерт заявив, що весілля буде в теплу пору року.

Планує пара не тільки урочисте одруження, але ще і народження дітей. І не одну дитину хочуть молоді та закохані!

Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу “Холостячка ” Ксенія Мішина дала відверте інтерв’ю в програмі “31 питання від Люкс ФМ “

Ксенія Мішина знялася в рекламі парфумів
Ксенія Мішина знялася в рекламі парфумів

Ведучий проекту “31 питання ” Слава Дьомін поцікавився у Ксенії, що вона хоче реалізувати до 40 років. Вона поділилася, що ці цілі стосуються кар’єри, сім’ї. Зокрема, Мишина прагне знову стати мамою.

“Саша хоче близнюків. Мені дуже подобається ця ідея, вона просто божевільна. Близнюки ж можуть бути такими прикольними. Будуть сестри Еллерт “, – розповіла Ксенія Мішина, яка зараз повністю занурена в роботу і закоханість в Олександра.

З огляду на те, що у кожного партнера є діти від попередніх шлюбів (Ксенія Мішина виховує п’ятирічного сина Платона, а у коміка і сценариста є дочка Еля), вони готові з новими силами увійти в нові відносини, і мріють про велику дружну родину.

Ксенія Мішина показала, як Олександр Еллерт проводить час з її сином
Ксенія Мішина показала сина

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.