Тоня Матвієнко натякнула на вагітність: мама Ніна Матвієнко ніжно підтримала дочку

Українська співачка Тоня Матвієнко, яка прославилася завдяки своїм вокальним здібностям і відомої мамі Ніні Матвієнко, знову готується до вагітності.

Зараз Антоніні Матвієнко 39 років. Вона одружена з своїм колегою по цеху Арсеном Мірзояном, з яким вони познайомилися під час зйомок першого сезону шоу “Голос країни ” на телеканалі 1 + 1. Незважаючи на те, що Арсен тоді був одружений і виховував дітей, любов до білявої співачці з солодким голоском полонила його повністю і він пішов з сім’ї.

У Тоні Матвієнко вже є двоє дітей, і всі вони від різних шлюбів

Її старшої дочки Уляні зараз 21 рік. Тоня народила її ще зовсім молодий, і напевно тому не знала як правильно бути мамою. Вона зізналася в одному зі своїх інтерв’ю, що якби не її мама Ніна, вона б не змогла виховати власну дочку.

У якийсь момент мама Тоня і дочка Уляна стали значно віддалятися один від одного. Порятунком стала друга вагітність Антоніни – вже в шлюбі з Арсеном Мірзояном Тоня народила дочку і назвала її на честь своєї мами – Ніною.

Зараз, судячи з усього, ще молода і повна сил пара Антоніни і Арсена зважилася на поповнення.

Тоня Матвієнко у себе в Інстаграм опублікувала зворушливі фото зі своєю мамою, яка підтримує її за ледве випирає живіт. Фанати на 100% впевнені – їхній кумир в найцікавішому для жінки положенні, і в родині по-любому буде поповнення.

Тоня Матвієнко та її мати Ніна Матвієнко
Тоня Матвієнко та її мати Ніна Матвієнко
Тоня Матвієнко та її мати Ніна Матвієнко

“Вдячні @rostickdesign за перевтілення! Стиль Аркур просто вражає: шик, витонченість і просто побути з мамою« Леді Аркур »гідно на пам’ять “, – написана Антоніна в описі до яскравих знімків з теплою фотосесії.