Догулялась: Тоня Матвієнко розповіла про реакцію батька на її вагітність в 17 років

Співачка Тоня Матвієнко в програмі "Ранок з Україною" ексклюзивно поділилася реакцією свого тата на її ранню вагітність у рубриці "Зіркові батьки".

Сьогодні Тоня Матвієнко — успішна українська співачка, прекрасна дружина артиста Арсена Мірзояна і мама двох дітей. Але були моменти, про які дівчина воліла б замовчувати.

Тільки через багато років вона зважилася підняти завісу особистого життя і розповісти про реакцію тата на її першу вагітність.

Своє перше кохання Тоня зустріла ще в ранній юності. Відносини були щирі і світлі. Закінчилися вони ранньою вагітністю майбутньої співачки — на той момент Матвієнко молодшій було всього 17 років.

«Ну мама відразу дуже добре поставилася, а тато такий: «Догулялась!» Потім заспокоївся, прийшов, обняв мене, а вже вранці мені фреш в ліжко приніс», — згадує співачка Тоня Матвієнко.

Тоня Матвиенко с папой Петром Гончаром
Тоня Матвієнко з татом Петром Гончаром

Батько Тоні — художник і живописець Петро Гончар. Він завжди підтримував творче життя дружини Ніни Митрофанівни і дочки. Петро Іванович не з чуток знає, що таке гастрольне життя, концерти і популярність. Чоловік зізнається — звик до такого життя і знаходить у ньому купу плюсів.

Але в момент новини про ранню вагітність дочки пошкодував, що дозволяв їй занадто багато. Тоді чоловік щиро переживав за Тоню. Але заспокоївся в той момент, коли переконався — Тоня щаслива і у неї все чудово виходить. Саме тоді батько став для співачки не тільки наставником і порадником, а й найкращим другом. Йому першому вона розповіла, що хоче розлучитися.

«Весь час говорила мені, що розлюбила і не може так жити, я говорив, що в будь-який час двері нашого будинку відкриті», — розповів батько Тоні Матвієнко Петро Гончар.

Сьогодні Тоня Матвієнко — успішна співачка. Вона щаслива в другому шлюбі із співаком Арсеном Мірзояном, якому народила свою другу доньку.

Тоня Матвиенко и Арсен Мирзоян
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян

Тоню часто порівнюють з її знаменитою мамою Ніною Матвієнко — не дивно, адже талант Ніни Митрофанівни передався у спадок доньці. Але сама дівчина зізнається, що більше вона схожа на тата і дуже цим пишається.

 

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.