Ксенія Мішина та Олександр Еллерт забрали дітей і покинули Україну: вплуталися в неприємність

Поки що головна холостячка країни Ксенія Мішина та її обранець Олександр Еллерт разом з дітьми і речами покинули країну.

За розвитком відносин героїв нашої сьогоднішньої статті з цікавістю спостерігала вся країна, адже любов між ними зав’язалася в рамках реаліті-шоу “Холостячка”. За серце зірки серіалу “Кріпосна” боролися 12 чоловіків, але вибрала вона всього лише одного — автора жартів студії “Квартал 95” Олександра Еллерта.

Після фіналу закохані з’їхалися і познайомили своїх дітей. У Ксенії є 8-річний син Платон, а в Олександра 13-річна дочка Еля. Судячи з регулярних публікацій пари в соціальних мережах, дітлахи подружилися.

Діти Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта

На цей раз в Інстаграмі Еллерта з’явилися свіжі кадри, на яких він разом з Мішиною і дітьми опинилися в аеропорту “Бориспіль” — всією новоспеченою сім’єю вони, вочевидь, летять на відпочинок. Для парочки це вже не перша спільна поїздка, хоча в минулий раз вони відпочивали з друзями виключно дорослою компанією.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт

Як це часто буває, без пригод у відпустці не обходиться. На опублікованому відео Олександр побажав усім доброго ранку, знявши чи то сонну, чи то сумну Ксенію, радісного Платона і Елю з опущеною головою. Причиною такого занепадницького настрою жіночої частини їх колективу стала надмірна вага багажу:

“Загалом, надлишок десять кілограм. Один кілограм — десять баксів. Полетіли!”, — сказав Еллерт, намагаючись підняти бойовий дух іншим.

Скріншоти з Інстаграма Олександра Еллерта
Скріншоти з Інстаграма Олександра Еллерта

Куди саме летять закохані, поки невідомо, але враховуючи, що нещодавно вони відпочивали на засніжених горах Карпат, можна припустити, що на цей раз місцем призначення будуть теплі краї.