(Відео) Ліза Галкіна вражаюче виконує легендарний хіт Джо Дассена під керівництвом Алли Пугачової

Під чуйним керівництвом своєї зіркової мами Алли Пугачової маленька Ліза Галкіна теж почала займатися музикою - ми знайшли її рідкісне відео з сімейного альбому.

Зараз Єлизаветі Галкіної сім років. Вона живе у великому будинку-палаці, разом зі своїм братом Гаррі, батьками і прислугою. З огляду на те, що Алла Борисівна досить давно пішла на заслужений відпустку від сцени, у неї є достатньо багато часу для виховання дитини, і навіть двох.

Зоряне сімейство живе в досить багатій селі Грязі, в Підмосков’ї

Пугачова і Галкін з дітьми
Пугачова і Галкін з дітьми

Незважаючи на те, що там живуть заможні люди, і вдома там далеко не найбідніші, апартаменти Пугачова виглядають дійсно вражаюче – як маленький філія Діснейленду. Хоча, ні, зовсім він не маленький!

У будинку у Алли Борисівни і Максима дуже багато цікавого, і серед усього іншого – піаніно, на якому двійнята навіть навчилися грати в чотири руки.

Ми знайшли раритетне відео, де Ліза Галкіна стоїть поруч з цим роялем і виконує пісню Джо Дассена.

Видно як вона співає і уважно дивиться на маму, яка знаходитися за кадром і показує, коли їй потрібно покрутитися і жестикулювати руками.

На відео у дівчинки заплетена косичка. Вона стоїть у білій футболці і маленькою блискучою спідниці. Грає на піаніно якийсь чоловік, мабуть, викладач Лізи по вокалу або музики.

Нагадаємо, в 2021 році славним двойняшкам Лізі і Гаррі Галкіним виповниться по вісім років. Діти найзнаменитіших артистів Росії і найближчого зарубіжжя Алли Пугачової і Максима Галкіна відвідують школу, співають і грають на фортепіано.

Ліза давно стала зіркою Instagram, де регулярно радує численних шанувальників. Цього разу на її сторінці з’явилося нове відео з сімейного архіву. У кадрах ролика Ліза в чорно-білому смугастому комбінезончик розповідає, що буде приносити додому всіх тварин.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.