Настю Каменських засудили шанувальники після скандальної історії з Тіною Кароль: “Фальшива змія “

Публіка обурена поведінкою Насті Каменських і Олі Полякової, які дозволили собі публічно образити Тіну Кароль.

Нещодавно в ефір вийшов третій випуск популярного шоу “Маска”, де Настя Каменських і Оля Полякова є зоряними детективами. Під час шоу, Полякова назвала Тіну Кароль “Відомою плакальницею на похороні”, а Настя Каменських підтримала Полякову і посміялася над її висловлюванням. Публіка була обурена такою поведінкою артисток. Багато порахували, що Полякова з Каменських посміялася над особистим горем Тіни Кароль.

Хоча основний шквал критики попрямувався на Олю Полякову, яка і сказала цю злощасну фразу, Насті Каменських теж дісталося від фанатів.

Під останнім знімком, який опублікувала співачка в своєму Інстаграм, фоловери почали писати їй неприємні коментарі і звинувачувати її в фальшивості і лицемірстві.

Коментарі фоловерів під фотографією Насті Каменських

Варто відзначити, що Оля Полякова публічно вибачилася за сказані слова. Співачка записала відео, де пояснила, що її висловлювання стосувалося виключно пісень і творчості Кароль, які останнім часом дуже сумні. Полякова вибачилася і додала, що поважає і любить Тіну, як виконавицю і додала, що ніколи б не стала жартувати на тему особистої трагедії Тіни Кароль.

Нагадаємо, в 2013 році чоловік Тіни Кароль Євген Огір помер від важкої онкологічної хвороби. Артистка дуже болісно перенесла цю трагічну подію. Свої почуття і біль співачка часто викладає у власних піснях.