Ані Лорак розповіла, коли планує випустити новий кліп і пісню: ні весілля, ні карантин не перешкода

Українська та російська співачка Ані Лорак в своєму Інстаграм оголосила рубрику "Питання-відповідь ", де всі бажаючі фоловерів можуть задати цікаві питання зірці.

Звичайно ж, віддані фанати творчості Ані Лорак не упустили можливість запитати, на коли заплановано вихід її нової пісні. Кароліна Куєк (справжнє ім’я Ані) зізналася, що її нова пісня вийде вже в кінці лютого, і не просто пісня, а трек і відеоробота.

Тут шанувальникам все стало ясно. Кілька тижнів тому Лорак приїхала в Україну, нібито, у робочих справах. Однак що саме це були за справи, зірка наполегливо приховувала.

Відомо було лише те, що вона їздить на якісь зйомки і репетиції. Пішла чутка, що, мовляв, Ані Лорак приїхала на свою батьківщину, щоб зняти кліп.

Тепер ці слова підтвердилися, ось тільки в Україні у співачки є досить багато ненависників, які поспішили засудити її за приїзд на батьківщину.

Ані Лорак на відео є відповіддю позує в широкому худі, яке підкреслювало ще пишний бюст, а також обтягуючих світлих штанах.

Ані Лорак розповіла, коли вийде нова пісня
Ані Лорак розповіла, коли вийде нова пісня

Відзначимо, зараз у Ані Лорак все добре не тільки в творчому житті, але і в особистому. Подейкують, що в кінці минулого року її молодий чоловік Єгор Гліб зробив пропозицію руки і серця, тому в 2021 році Кароліна гулятиме весілля.

Правда, сама зірка не любить нічого розповідати про відносини в своїй сім’ї, тому навряд чи анонсує цю подію. Фанатам залишається лише пильно стежити за її Інстаграм.

“Я вагітна! “: Ані Лорак приголомшила визнанням, залишилося розібратися хто батько

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.