“Голос любові”: як з’явився роман Дана Балана і Тіни Кароль – справжня історія кохання за 1 хвилину (Відео)

Тіна Кароль - одна з найвідоміших співачок в Україні. За її особисте життя переживає вся країна, тому її щастя - це щастя, яке переживають мільйони фанів.

Українська співачка Тіна Кароль довгий час після смерті чоловіка ніяк не могла знайти себе.

Тіна Кароль та Євген Огір

Але не так давно самотність зірки закінчилося, і з’явився він. У десятому сезоні шоу “Голос країни ” Тіна Кароль та Дан Балан почали обмінюватися неоднозначними поглядами, подарунками, словами і навіть дотиками.

Вся країна спостерігала за розвитком відносин Балана і Кароль

Спочатку всі думали, що Дан просто хоче ввести в оману свою суперницю, але коли молдавський красавчик познайомив її зі своєю мамою, сумнівів не залишилося – Тіну скоро покличуть під вінець.

Хоча артисти після шоу і не афішували свої стосунки, Кароль переконує – її серце зайняте. Нехай його імені відкрито і не називає, але ми то знаємо хто це!

У нашому відео ми розповіли історію кохання однієї з найкрасивіших пар країни за 1 хвилину!

Чи є у пари насправді дитина?

Як відомо, з тих пір, як закінчився десятий сезон шоу “Голос країни ” Тіна не йшла в декрет і на довгий час не пропадала з ефіру, значить очевидно, що вона не могла народити від Балана.

Але чутки про це ходили, а шанувальники прямо таки вишукували зайві боки і кругленький живіт у зірки на кожному фото.

Вона сама зізнається – заміж поки не планує, але дуже хоче дочку, а в серці у неї живе якийсь чоловік, який її дуже надихає.