Поради “пацанки ” Влади Роговенко: як скинути 10 кг за два тижні

Однак не забувайте, що в цьому методі та є протипоказання. Якщо у вас проблеми зі шкірою, вагітність, варикоз або алергія, то цей метод не застосовуйте.

Більшість молодих мам, які недавно народили, цікавить питання як привести своє тіло в фізичну форму, яка була до пологів?

Деякі звертаються в салони краси та пробують там відновити своє колишнє фізичний стан. Однак це витратна по грошах процедура. Існує більш простий і дешевий спосіб як це зробити.

Є ефективні способи це зробити, говорити Влада Роговенко. Вона вирішила порекомендувати молодим мамам свої методи, як вона приводила себе в порядок. Як же скинути зайві кілограми.

Влада Роговенко

Торік Влада народила сина. Коли вона була вагітна, то нарікала, що сильно набрала вагу – 20 кг. Тепер вона ще не прийшла в ту форму, яка була до пологів. І Влада придумала свою методику схуднення. В результаті вона вже схудла на 6 кг. Влада не застосовувала ніяку дієту. У неї є шалена методика, що дозволяє скинути вагу.

Найголовніше необхідно дотримуватися цієї процедури хоча б 2 рази в тиждень. Тоді ви досягнете чудового результату. Вона вже практикувала цей метод і він результативний. Прийміть спершу ванну, щоб добре розпарити. Потім скрабом для тіла потрібно пройтися по проблемних місцях.

Влада Роговенко

Таким чином ви очистите пори. Далі кремом, в якому є ефект перцю потрібно намазати на очищені місця і потім обернути харчовою плівкою. Зачекайте 20 хвилин і змиваєте все і робите самомасаж. Це вийде дешевше ніж в салоні.

Однак не забувайте, що в цьому методі та є протипоказання. Якщо у вас проблеми зі шкірою, вагітність, варикоз або алергія, то цей метод не застосовуйте.

Такий спосіб дозволить вам швидко та ефективно позбутися зайвої ваги поле вагітності, констатує Влада Роговенко.