“Я плачу кожен день”: Співачка Оля Полякова зізналася, що її життя не таке вже й ідеальне

Шанувальники, дивлячись на своїх кумирів, нерідко думають, що у них ідеальна життя, і зірки живуть в прямому сенсі цієї фрази - в шоколаді.

Хоча самі зірки, даючи відверті інтерв’ю, запевняють – вони живуть також, як і звичайні люди – зі своїми проблемами, розчаруваннями, і нерідко тихо плачуть в кутку.

Дивлячись на співачку Олю Полякову, сміливо можна сказати, що вона найщасливіша і проживає ту саму “ідеальну життя “, до якої багато хто прагне – багато грошей, щаслива сім’я, слава, улюблені фанати. Але сама Оля Зізналася – плаче кожен день.

Оля Полякова кардинально змінила імідж
Оля Полякова кардинально змінила імідж

Про це героїня нового випуску YouTube-шоу “Слава + ” Оля Полякова сама відкрито заявила на всю країну

Зокрема, в відвертому інтерв’ю Славі Дьоміна співачка піднімає тему депресії, успішного виходу з неї і розповідає про те, як поборола свої комплекси і що робить її щасливою сьогодні.

Вона розповідає, що її життя приготувала їй занадто багато випробувань, тому не варто думати, що вона така ж ідеальна, якою її зірка показує в соціальних мережах. Але Полякова ділиться своєю формулою стійкості.

Оля Полякова кардинально змінила імідж
Оля Полякова кардинально змінила імідж

“Поплакав 5 хвилин в кутку, витер сльози, став красивим і давай далі бути щасливим “,

– гордо заявляє Полякова.

Вона каже, що найвірніший спосіб позбутися від негативних або навіть депресивних думок – це займатися тією справою, яка приносить задоволення. Благо, в її житті їй пощастило знайти таку справу – це творчість.

Полякова в образі ляльки Барбі
Полякова в образі ляльки Барбі

Також суперблондинка зізналася, що любить бувати у себе на дачі, варити сир, доглядати за рослинами в теплиці.

Де живуть зірки Оля Полякова, Андрій Данилко, Тіна Кароль і Олена Кравець? екскурсія зсередини

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.