Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова показала свій обід: зовсім неправильне харчування для вагітних

Вагітна дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова зараз веде свій Інста-блог ще більш активно, ніж до вагітності. Вона показує абсолютно все з життя.

Катя навіть знімає процес того, як готує собі їжу. Каже, що під час вагітності дивних переваг у неї не з’явилося, як це прийнято. Вона раніше не так багато їла солодкого, а зараз його полюбила. Напередодні Репяхова показала в Інстаграм-історії, що приготувала собі на обід.

Вагітна Катерина Репяхова харчується досить скромно: прості продукти – ніяких лобстерів!

На обід дружина і концертний директор українського артиста Віктора Павліка приготувала собі макарони і м’ясо з грибами. Каже, зараз їсть багато жирної і калорійної їжі, але і на вазі це теж трохи відбивається.

Свою обідню порцію дівчина показала в соціальній мережі Інстаграм.

Вагітна Катерина Репяхова показала свій не дуже правильний обід

Відзначимо, раніше вагітна дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова зізналася, що буде працювати навіть в декреті. Так, 26-річна Катерина Репяхова на своїй сторінці в Instagram розповіла, що навесні піде в декретну відпустку, але це не завадить їй працювати і далі. Що саме вона переслідує – невідомо. Але фанати припустили, що вона просто не хоче, щоб з Віктором Павликом працював інший концертний директор.

Нагадаємо, шлюб Катерина і Віктор уклали трохи менше року тому. Народження дитини заплановано на середину червня. Відомо, що у пари буде хлопчик, і назвати вони його планують Михайлом.

Цю ідею імені запропонувала Катя, а Віктор підтримав.