Тіна Кароль нарвалася на жорстку критику за вихід на сцену в лосинах і топі з вирізом до пупка: “Позорище”

Поп-діва Тіна Кароль завжди славилася відмінним почуттям стилю і елегантними сценічними образами, але на цей раз зірка неприємно здивувала навіть найвідданіших фанатів.

Співачка вже давно є регулярною гостею найрейтинговіших телепроектів. Тіна займає тренерське крісло в “Голосі країни”, веде “Танці з зірками”, виступає у “Вечірньому кварталі”, дає інтерв’ю у “Світському житті” і це ще далеко не все. Нещодавно Кароль стала ведучою шоу зіркових пародій “Ліпсінк батл”, де компанію їй склав чоловік Насті Каменських Потап.

Тіна Кароль і Потап в шоу Ліпсінк Батл
Тіна Кароль і Потап в шоу Ліпсінк Батл

Кожен раз артистка з’являється перед глядачами в нових розкішних нарядах. Більшу частину гардероба Тіни Кароль займають жіночні дизайнерські сукні за шалені гроші, які ідеально підкреслюють всі вигідні сторони її фігури. Втім, зрідка образи знаменитості виявляються далеко не найбільш вдалими, адже навіть незліченна армія її шанувальників критикує виконавицю.

Тіна Кароль на сцені
Тіна Кароль на сцені

Останнім з таких став наряд для 3 випуску “Ліпсінк батла” — облягаючі малинові лосини і топ з вже дуже глибоким вирізом до пупка і відкритими плечима. У такому вигляді Тіна стала виглядати більшою и товщою, ніж вона є насправді, а вся справа саме в невдалій роботі стилістів, як вважають користувачі мережі.

На одній з фанатських сторінок Тіни Кароль в Інстаграм опублікували кілька фото з ефіру, коментарі під якими виявилися дуже невтішними:

  • “Ще трохи і буде як Полякова в одних трусах виходити на сцену”;
  • “Тіна шикарна, але наряд, звичайно, такий собі. Штани особливо”;
  • “Куди дивилися костюмери?”;
  • “Народна артистка країни, позорище”;
  • “Неприємно дивитися на напівроздягнену Тетяну (справжнє ім’я співачки). Груди зараз випадуть, вік не той”.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.