(Відео) Роздягнений Максим Галкін спросоння вийшов на балкон готелю без штанів: Алла Пугачова буде ошелешена

Відомий російський гуморист і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін розбурхав шанувальників несподіваною витівкою спросоння.

Як і багато інших артистів, герой нашої сьогоднішньої статті довгий час сидів без гастролей, але ж йому потрібно утримувати дружину, двох дітей і величезний замок, в якому вони живуть. Втім, нарешті хмари розійшлися і Максим відправився давати концерти.

Судячи з усього, фанати так скучили за мініатюрами і театральними постановками Галкіна, що прийом був вельми теплим, про що він сам повідомив на своїй сторінці в Інстаграмі:

“Дякую за вчорашній приголомшливий прийом на концерті!”, — написав пародист.

Скриншот из Инстаграма Максима Галкина
Скріншот з Інстаграма Максима Галкіна

Цей пост він доповнив півхвилинними роликом, на якому зустрічає ранок з невеликою чашкою кави без зайвого одягу на балконі готелю, де його оточують снігові замети і яскраво світить сонце.

“Люди, я на курорті. Ви запитаєте, де цей курорт з таким прекрасним білим снігом, яскравим сонцем? Це найкращі курорти Росії. В даному випадку, я в Нижньому Новгороді”, — говорить Максим в відео.

Підписники не стали стримувати емоції і тут же залишили масу приємних і юморних коментарів:

  • “Нічого собі!”;
  • “Навіть виду не подав, що холодно”;
  • “Такий небезпечний ракурс!”;
  • “Бубенці не забубеніли?”;
  • “Вах, які ніжки!”, — пишуть користувачі мережі.
Комментарии пользователей Инстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Поки Галкін роз’їжджає з гастролями, вдома на нього чекають кохана дружина Алла Пугачова з дітьми — двійнятами Лізою і Гаррі. Будинок у пари теж не простий — чоловік і жінка живуть в фамільному шестиповерховому замку, де є басейн, кінотеатр і навіть ліфт. Більше цікавого про палац Примадонни дивіться нижче:

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.