Онучка Пугачової захопила здібностями, які важко даються навіть Орбакайте: “Математика на двох мовах”

Відома російська співачка Христина Орбакайте викликала справжній фурор в мережі новим сімейним відео, на якому онучка Пугачової демонструє свої "надздібності".

Більшу частину часу Орбакайте проводить в США, адже саме там живе її чоловік-бізнесмен Михайло Земцов, а також їх спільна дочка Клавдія. Дівчинка ощасливила батьків своєю появою на світ 9 років тому.

Крістіна Орбакайте з чоловіком Михайлом Замцовим і донькою Клавою
Христина Орбакайте з чоловіком Михайлом Земцовим і донькою Клавою

Шанувальники часто захоплюються тим, якими вихованими й освіченими ростуть двійнята Пугачової та Галкіна Ліза і Гаррі, але їх племінниця Клава теж не відстає. Зараз вона ходить до третього класу і навіть на канікулах займається навчанням.

Так, в Інстаграмі Христини Орбакайте з’явився ролик з донькою, де вони разом виконують домашнє завдання з математики, причому відразу двома мовами — іспанською та англійською.

Гаррі, Клавдія і Ліза
Гаррі, Клавдія і Ліза

У кадрі артистка сидить за столом в затишному домашньому образі практично без макіяжу і в окулярах для зору, а її дочка стоїть на стільці в сірому спортивному костюмі з зібраним в хвіст волоссям. Не можна не відзначити яскравий манікюр Клавдії. Що стосується оператора, то ним виступив тато зразкової учениці, який під кінець відео попросив дружину перейти на російську.

“Математика на двох мовах, зовсім маму заплутала”, — підписала публікацію співачка.

Коментатори прийшли в захват від побаченого:

  • “Ось це ідеальна вимова!”;
  • “Мені подобається сім’я Пугачової і Христини. Всі розумні, начитані, діти та їхні батьки”;
  • “Красуня мама, красуня і розумниця дочка”;
  • “Прекрасна дитина”;
  • “Мені дуже сподобалося, як Христина подивилася в сторону чоловіка при його: “Мама, можна і російською!”.

Схожі статті

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.