Світлана Лобода вимагає від “свого” пластичного хірурга 187 тисяч доларів за ринопластику

Нещодавно співачка Світлана Лобода потрапила в скандал - якийсь хірург з Узбекистану виклав відео, де нібито робить ринопластику.

Все б нічого, але дівчина дуже схожа на Світлану Лободу, а хірург зазначив в Інстаграм, що це нібито і є співачка. Хоча в той час сама знаменитість перебувала в Москві, і ходила на ефіри з презентацією своєї нової пісні “Рідний “.

Тоді співачка виклала відео, де сказала, що її юристи вже готують звернення до цього хірурга, і йому доведеться готувати гроші, щоб заплатити за спробу пропіаритися і за те, що він збрехав з приводу операції Лободі.

Світлана Лобода має намір стягнути з пластичного хірурга з Узбекистану Донійора Чорієва 172 000 доларів

Світлана Лобода

Про це сам узбекистанський хірург написав на своїй сторінці в Instagram. Він зазначив аккаунт співачки на одній з фотографій своїх робіт і виклав в Мережу.

У той час хірург уже почав виправдовуватися

Донйор Чорієв – хірург з Узбекистану

Донійор Чорієв висловився, що ніде не говорив, що оперує співачку. Він стверджує, що відзначив її в Інстаграм лише тому, що пацієнтка на відео дуже схожа на відому співачку.

Світлана Лобода заявила, що подасть до суду на хірурга, який прославився на її імені

Але LOBODA і її юристи налаштовані рішуче – тепер за позначку в Інстаграм хірург з Узбекистану буде змушений заплатити 172 тисячі доларів. Але це лише попередня сума, яку співачка вимагає через суд.

Чи задовольнить феміда цю вимогу – буде відомо лише після того, як засідання відбудеться.

Користувачі мережі розділилися на два табори – одні кажуть, що Донійор Мавзуна Чорієва хотів прославитися шляхом обману, тому повинен понести покарання. А інші кажуть, що Лобода на нього “накинулася ” і вимагати гроші за позначку в Інстаграм – це неправильно.