Як виглядає колишня дружина Потапа, і чим вона схожа на нинішню? Вся правда про особисте життя репера

Як відомо, Потап зараз одружений на Насті Каменських. Однак у українського репера є ще й колишня дружина.

Як виглядає і живе колишня дружина Потапа?

Ірина Горова і Потап на проекті "Голос країни"
Ірина Горова і Потап на проекті Голос країни

Дівчину звуть Ірина Горова. Вона киянка, їй зараз 43 роки. За фахом вона – музичний продюсер. Разом зі своїм екс-чоловіком вони ведуть спільний бізнес, що не завжди задоволена нинішня обраниця музиканта NK.

Як виглядає колишня дружина Потапа: фото

Ірина Горова
Ірина Горова

Колишня дружина Потапа Ірина Горова розповіла, як вони познайомилися

Дивно, але на момент початку відносин з Олексієм Потапенко, Ірина була заміжня, і у неї була маленька донька Наталя. Але, як виявилося, це не стало перешкодою.

“На папері я була одружена, але це чисто юридична була умовність. Але ми спочатку дружили. А потім дружба між чоловіком і жінкою неможлива, і все-таки у нас вийшов роман. Нас нічого не пов’язувало з чоловіком, і тоді я познайомилася з чудовим, прекрасним, талановитим Олексієм Потапенко, закохалася в нього по вуха. Мені було років 25 десь, йому було 19. був дитина і був чоловік. Але там уже все. там все заплутано “,

– ділиться Ірина в коментарі журналістам видання Клатч.

Потап розлучився з дружиною через Каменських

Настя Каменських з Потап (зліва), Ірина Горова (праворуч)
Настя Каменських з Потап (зліва), Ірина Горова (праворуч)

Така думка існує вже дуже довго. Щоб не було таких чуток, Потап довгий час приховував розлучення з Горовий, але, як кажуть люди, шила в мішку не сховаєш, тому через роки все стало явним.

Потап і Горова зараз

Потап та Ірина Горова
Потап та Ірина Горова

Незважаючи на розлучення, колишнє подружжя зберегли хороші стосунки. Обидва вони є творцями і продюсерами величезного музичного центру Mozgi Group, і прекрасно разом ведуть успішний бізнес.

Більш того, Ірина відмінно ладнає з NK. Мабуть, у партнерів вистачило витримки і мудрості не переносити особисті взаємини в роботу.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.