Тіна Кароль показала чоловіка, з яким святкує річницю відносин вперше після смерті чоловіка: це не Дан Балан

Відома українська співачка Тіна Кароль в Інстаграмі опублікувала спільне фото з загадковим красенем в костюмі. З ним зірка святкує річницю відносин, але це не Дан Балан.

Сценічна кар’єра Тіни Кароль триває вже більше 15 років, а до великого успіху вона прийшла, коли її продюсером став Євген Огір. Незабаром після початку співпраці між ними спалахнув службовий роман, продовження якого знає вся Україна.

Закохані зіграли таємне весілля на Мальдівах, після чого публічно обвінчалися в Києві і народили сина Веніаміна. Здавалося, нічого не може затьмарити їх щастя, поки Євгену не поставили страшний діагноз — рак шлунка. Скільки б грошей вони не витрачали на лікування, як би сильно не намагалися боротися, хвороба виявилася сильнішою. У 2013 році Огір пішов з життя у віці 32 років.

Тіна Кароль та Євген Огір
Тіна Кароль та нині покійний Євген Огір

З тих пір в оточенні співачки практично не було чоловіків, за винятком колег по роботі. Втім, деякі з них стали для неї справжніми друзями, як, наприклад, піар-менеджер Павло Орлов.

У себе в Інстаграмі Тіна Кароль опублікувала спільне з ним фото, на якому вона позує в білій сукні з високим розрізом до стегна, злегка спершись на імпозантного Павла в класичному чорному костюмі і темних окулярах. Волосся артистки укладене хвилями, а на її губах красується яскраво-червона помада — головна родзинка іміджу.

“14 років разом. Час, коли в душу йдеш, як у руки”, — свідчить підпис до знімка.

Скриншот из Инстаграма Тины Кароль
Скріншот з Інстаграма Тіни Кароль

Якщо з піар-менеджером виконавицю пов’язує співпраця і дружба, то роман їй приписують з відомим молдавським мачо Даном Баланом. Детальніше про це дивіться нижче:

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.