Як виглядає дружина хореографа Влада Ями, і чи правда, що він пішов до неї від Наталі Могилевської?

Іменитий український хореограф Влад Яма - справжній викрадач жіночих сердець. Напевно тому навколо нього і ходять постійно чутки про романи.

У цій статті ми розповімо про його улюблену дружину Ліліані, і про те, що насправді пов’язувало Влада і Наталю Могилевську.

Як виглядає і живе дружина Влада Ями?

Влад і Лілія Яма
Влад і Лілія Яма

Свою приватне життя Влад Яма довго тримав у секреті від громадськості, мабуть, керуючись принципом “щастя любить тишу “.

Однак, як пише ресурс 24СМІ, хореограф в 2007 році танцівник познайомився з дівчиною на ім’я Ліліана.

Подробиць їх особистому житті у відкритому доступі не так багато, проте відомо, що вони швидко почали жити разом, а пропозиція руки і серця Яма робити не поспішав – зважився на цей крок через цілих сім років – на Новий рік 2014.

Весілля зіграли без зайвої уваги, гостей запросили небагато – тільки близьких, родичів і друзів.

Через півтора року після торжества народився син Леон.

Ось як виглядає Лілія Яма, дружина танцюриста Влада Ями

Лілія Яма
Лілія Яма

Що було з Могилевською?

Незважаючи на численні чутки про роман, офіційно було лише одне – Наталя та Влад виступали в ролі партнерів на шоу “Танці з зірками “.

Наталя Могилевська з Владом Ямою в молодості
Наталя Могилевська з Владом Ямою в молодості

Також відомо, що вони добре спілкуються в кулуарах шоу-бізнесу. Тому говорити щось про роман – недоречно. І сам Влад Яма, і Наталя Могилевська багато разів підкреслювали – на шоу “Танці з зірками ” на телеканалі 1 + 1 у них склалися хороші партнерські і навіть дружні стосунки, проте не більше.

До того ж, зараз у обох артистів є партнери.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.