Як Насті Каменських вдалося позбутися 20 кг і прибрати живіт? Не повірите, поки не побачите ці фото

Якщо ви стежите за творчістю співачки Насті Каменських, то напевно знаєте, що на самому початку кар'єри у неї були дуже пишні форми, з якими та боролася.

Зараз, коли NK – це вже не просто зірка, а цілий бренд, їй катастрофічно важливо мати гарний вигляд. Тому вона доклала чимало зусиль для того, щоб привести своє тіло в форму і блищати осиною талією.

Настя Каменських на початку кар’єри
Настя Каменських на початку кар’єри

Тепер дружина Потапа абсолютно точно знає як прибрати зайві боки і зробити підтягнуті сідниці

Співачка веде свій блог в Ютуб, де розповідає про свої секрети краси. Зокрема, ось що вона радить:

Ранкові вправи

Настя Каменських

Так, NK каже, що, якщо ви будете тренуватися або хоча б бігати вранці, то ваш організм буде витривалий, загартований, готовий до навантажень і перестроювання для схуднення. А ще – це відмінний спосіб дисциплінувати себе і зробити собі режим.

Регулярність

Потап и Настя Каменських

Якщо ви почали – не закидати. Складно займатися кожен день? Займайтеся хоча б через день або два через два. Головне – щоб ваше тіло звикло до регулярних навантажень. Тоді вам і морально, і фізично буде легко до них повертатися.

Правильне харчування

Настя Каменських спорт

Скільки б ви не приділяли часу спорту і навантажень, 80% вашого успіху в схудненні, за порадою Каменських, це правильне харчування. Раціон повинен бути збалансований. З нього випливає повністю виключити випічку, цукерки і торти, смажену на олії їжу. Все натуральне, корисне, і максимально прості продукти. Якщо хочете солодкого – дозвольте собі справжній шоколад (не менше 75% какао).