Ані Лорак вирішила пробачити зраду Мурату і зібралася зіграти друге весілля: всі подробиці (Відео)

Публіці здавалося, що Ані - співачка, яка щасливо змогла побудувати свою долю в Росії з Єгором Глібом.

Фанати свято вірили в те, що ось-ось Ані і Єгор оголосять про свої заручини, і про те, що планують поповнення. І кільце на пальці було, і щасливі посмішки. Тільки потім раптово з’ясувалося – закохана Лорак зовсім не в того, на кого так довго сподівалася публіка.

Вона знову змогла відкритися і полюбити. В її серце знову живе він. Той, хто колись всадив їй ножа в спину, зрадив і змінив.

Два роки тому 42-річна Ані Лорак розлучилася зі своїм чоловіком Муратом Налчаджиоглу через подружньої невірності Мурата. Разом вони прожили більше десяти років, і виховували дочку Софію. Мабуть, час лікує, і співачка, поживши одна, пробачила гулящого батька своєї дочки.

На початку квітня цього року у Ані Лорак помітили на одному з знімком кільце на безіменному пальці. У Мережі почали відразу ж говорити, що вона вийшла заміж в таємниці від всіх. Тоді співачка не стала ніяк коментувати домисли з приводу свого заміжжя. Тепер стало відомо про те, що артистка зійшлася зі своїм колишнім чоловіком.

Також їх бачили разом на вечірці у Філіпа Кіркорова. Гості заходу зняли, як колишнє подружжя танцювали і обіймалися під пісню “Я люблю тебе до сліз “, яку співав сам Кіркоров в домашньому караоке.

А як ви вважаєте, чи правильно зробила Ані Лорак, що пробачила своєму чоловікові Мурату Налчаджиоглу зраду, і повернулася до нього?

Хто справжня мати дітей Філіпа Кіркорова: Алла Пугачова, Ані Лорак або Наталя Єфремова?

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.