Чому Анжеліка Варум не втекла від Леоніда Агутіна навіть після публічної зради: “Були в стані розлучення”

Сімейна пара Анжеліки Варум і Леоніда Агутіна по праву вважається однією з найміцніших у всьому російському шоу-бізнесі, хоча одного разу вони були на межі розлучення.

Зараз, дивлячись на Анжеліку та Леоніда, їх щастю можна тільки позаздрити. Герої нашої сьогоднішньої статті разом вже більше 20 років, а в шлюбі у них народилася чудова дочка Єлизавета. Їй вже 22 і вона пішла по стопах своїх знаменитих батьків — дівчина пише музику, грає на гітарі та виступає з концертами в нічних клубах Америки під творчим псевдонімом Ліз Холлоуей.

Леонід Агутін і Анжеліка Варум з дочкою Лізою
Леонід Агутін і Анжеліка Варум з дочкою Лізою

Втім, навіть їх шлюб був затьмарений ревнощами і скандалами. Причиною цього стала витівка Агутіна на конкурсі “Нова хвиля-2011”, коли він потрапив під приціли камер папараці, цілуючимся з темноволосою незнайомкою. Музикант був п’яний, а його дружина тим часом відпочивала в номері готелю і ні про що не підозрювала.

Як тільки обійми велелюбного Леоніда з іншою дівчиною стали надбанням громадськості, шанувальники з сумом очікували звістки про розлучення. Тим не менш, кілька днів по тому Анжеліка публічно заявила, що про це й мови бути не може:

“Я дуже люблю мою сім’ю і сподіваюся, що вона не розіб’ється ні об кризу середнього віку, ні об темперамент мого чоловіка, ні об моє самолюбство”, — розповідала Варум в одному з інтерв’ю.

Леонід Агутін і Анжеліка Варум
Леонід Агутін і Анжеліка Варум

При цьому речі вона все ж збирала і йти збиралася, однак бути порізно одне від одного виявилося нелегко:

“Це був неприємний момент. Ми тоді з дружиною посварилися. Навіть не посварилися, а дуже засмутилися. Дні три ми були в стані розлучення, але потім не змогли”, — зізнавався Агутін.

З тих самих пір Леонід не піддається слабкостям і всіляко уникає подібних ситуацій:

“Зараз намагаюся не допускати такого. Взагалі сторонюся, боюся публічних зібрань, тому що сил у мене вже набагато менше”.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.