Як виглядає сім’я покійної Валентини Легкоступової: мати, діти і вдівець, які б’ються за спадщину (ФОТО)

Уже пройшло більше півроку з тих пір, як з життя пішла виконавиця хіта "Ягода-малина" Валентина Легкоступова, а її рідні досі не можуть поділити спадщину.

Валентина пішла з життя в серпні 2020-го раптово й несподівано, їй було 54 роки. В офіційному висновку зазначено, що серце співачки зупинилося в результаті важкої черепно-мозкової травми. Її вона отримала через необережність, коли втратила рівновагу і впала в своїй ванній кімнаті.

Буквально за місяць до смерті Легкоступова вийшла в третій раз заміж за яхтсмена Юрія Фірсова, якого діти артистки вважають винним у трагедії.

Валентина Легкоступова і Юрій Фірсов

Тут же варто відзначити, що за життя виконавиця не встигла скласти заповіт, так що її вдівець, мати, син і дочка повинні самі вирішити, кому і що відійде з її значних статків, оцінених в 100 мільйонів рублів.

У цю суму входить квартира в центрі Москви неподалік від Ермітажу площею в 78 квадратних метрів, заміський будинок з великою ділянкою і авторські права на пісні.

Сім’я Валентини Легкоступової

Батька покійної зірки звали Валерій Володимирович, його вже немає в живих. Матері Галині Іванівні вже 72, вона живе в Феодосії і пересувається на інвалідному кріслі.

Батьки Валентини Легкоступової

Свою дочку Анетту Валентина народила в першому шлюбі з музикантом Ігорем Кушнарьовим. Вона активно намагається залучити свого вітчима до відповідальності, а також планує виконувати багато пісень померлої матері, щоб дати їм нове життя.

Валентина Легкоступова зі своєю дочкою Анеттою Бриль

Сина Легкоступова звуть Матвій, він з’явився на світ у 2001 році від другого чоловіка співачки Олексія Григор’єва. Після смерті знаменитої мами хлопцю знадобилася допомога фахівців, оскільки він впав у депресію.

Валентина Легкоступова з сином Матвієм

Вдівець виконавиці “Ягоди-малини” Юрій Фірсов теж претендує на спадок, хоча їх фактичний шлюб тривав трохи більше місяця. Чоловік професійно займається вітрильним спортом, на його рахунку безліч спортивних нагород, а також у нього є двоє дорослих дітей — син Данило і дочка Василина.

Юрій Фірсов з дітьми