Вдівець Легкоступової закрився в її квартирі та не пускає туди дітей співачки: битва за спадщину не закінчена

Після смерті Валентини Легкоступової пройшло вже більше півроку, однак пристрасті навколо суперечок між її дітьми та вдівцем Юрієм Фірсовим не вщухають.

14 серпня 2020 року в результаті важкої черепно-мозкової травми зупинилося серце виконавиці хіта “Ягода-малина”. За місяць до цього артистка стала дружиною яхтсмена Юрія Фірсова, з яким бурхливо святкувала весілля.

Як вважає слідство, Валентина втратила рівновагу і впала у ванній кімнаті у себе вдома, сильно вдарившись головою. Однак діти покійної зірки впевнені, що у всьому винен її новоспечений чоловік. Анетта Бриль, дочка Легкоступової, прямо сказала про це в студії шоу “Пусть говорят”:

“Він навмисно споював маму в надії, що отримає її спадок”.

Валентина Легкоступова з донькою
Валентина Легкоступова з донькою

Зовсім недавно Юрій заселився в квартиру Валентини. Він дійсно має право на житло, однак лише на четверту його частину. Проте, на даний момент Фірсов є єдиним господарем тієї самої двушки. Справа в тому, що чоловік змінив замки і не дав дітям співачки нові ключі. Нібито ніяких інших способів потрапити всередину не було.

Юрій Фірсов
Юрій Фірсов

За його словами, ще після виписки з наркологічної клініки, куди його поклали в серпні разом з Легкоступовою, Анетта забрала у нього ключі, незважаючи на те що всі його особисті речі знаходилися в квартирі. Бриль же зазначила, що за весь цей час Юрій жодного разу до неї не звернувся, щоб зробити все “цивілізовано”.

Валентина Легкоступова
Валентина Легкоступова

Крім дочки, у Валентини також залишився син Матвій. Хлопець живе в заміському будинку покійної матері. Що стосується перевірки обставин смерті Легкоступової, то на даний момент вона все ще триває.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.