Успенська через розлучення чахне на очах: чоловік збирається відібрати половину всього майна

Шансоньє Любов Успенська зараз переживає не найкращі часи у своєму житті. Вона розлучається і ділить майно з чоловіком Олександром Плаксін.

Тема розлучення з Плаксін для Успенської зараз хвора тема. Уже не перший рік у них конфлікти в сім’ї, а прикрашає все спільна дочка Тетяна Плаксина, яка то з’явиться на ток-шоу і розповість про сімейні неприємності, то потрапить у конфлікт з правоохоронними органами десь за кордоном.

Любов Успенська болісно переживає розлучення: чахне на очах

Як пише видання “7-а “, у шансоньє Успенської зараз непрості часи, стверджують близькі артистки.

За їхніми відомостями, 67-річна співачка дуже переживає через конфлікт з чоловіком, який загрожує відібрати у неї половину майна.

Віддавати власність Олександру Плаксіну артистка не хоче

Тому пані Успенська вже найняла дорогого адвоката, щоб захистити свої інтереси, але ситуація все одно залишається тривожною, що сильно нервує зірку естради та підриває її здоров’я.

“Стан Люби залишає бажати кращого. Вона, можна сказати, чахне на очах. Для неї вчинок Олександра – ніж в спину. Адже в останні роки він фактично не працював, жив повністю за її рахунок. Після гучної історії з дочкою Олександр поїхав в США . І ось тепер завдав їй такий удар “,

– розповідають в оточенні співачки. У ЗМІ поширюють цю інформацію, проте хто саме з сім’ї зірки зливає її в мережу – не сказано.

“У віці Успенської від переживань може трапитися всяке: великі ризики інсульту, інфаркту. У Люби через дочку адже нервова система розхитана до межі, тиск скаче. А тепер ще додатковий стрес “,

– розповідають друзі знаменитої шансоньє, а цитує їх слова Sobesednik.

Публіка ахнула! У чому секрет молодості Любові Успенської?

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.