Сергій і Сніжана Бабкін 13 років тому таємно обвінчалися, коли ще обидва були в шлюбі з колишніми

Дружина українського артиста Сергія Бабкіна зізналася, що вони таємно повінчалися. Це відбулося рівно 13 років тому - 11 травня 2008 року.

Як виявилося, таїнство вінчання було дійсно таємним, оскільки ніхто із знайомих і близьких про це не знав. Зараз вони зважилися розкрити цю таємницю. Зупиняло також і те, що обидва артиста на той момент мали партнерів. Сергій і Сніжана не перестають дивувати.

Фотографії з вінчання у 2008 році Сніжана опублікувала у своїй соціальній мережі Інстаграм

Сніжана і Сергій Бабкін таємно обвінчалися в 2008 році
Сніжана і Сергій Бабкін таємно обвінчалися в 2008 році
Сніжана і Сергій Бабкін таємно обвінчалися в 2008 році
Сніжана і Сергій Бабкін таємно обвінчалися в 2008 році
Сніжана і Сергій Бабкін таємно обвінчалися в 2008 році
Сніжана і Сергій Бабкін таємно обвінчалися в 2008 році

Нагадаємо, нещодавно в мережі розгорівся справжній скандал через те, що Сергій зробив відверте зізнання – зраджував своїй дружині Сніжані протягом декількох років. Скільки саме у нього було статевих партнерок він не пам’ятає, але стверджує – точно більше ста.

“Про цю історію не знає ще ніхто. Я кажу: ” Сергію, у тебе ж багато жінок було за ці три роки? “. Він каже: ” Так, була жінка. Це було на гастролях. Це була дівчина легкої поведінки “. Я кажу: ” Сергію, я знаю, що багато “. ” Як знаєш ?! Ні, одна “. ” Чи не бреши собі, не бреши мені. Він опустив голову і сказав: “Так. За ці три роки було багато жінок “. Я кажу: “Скільки? “. Він каже: “багато “. Я кажу: “Скільки було за три роки?! ” І тоді він сказав: “Більше ста “,

– відверто зізналася Сніжана Бабкіна.

Коли Сніжана про це дізналася, зібрала речі і на час покинула невірного чоловіка. Однак з часом він зміг вимолити у дружини прощення, і сім’я знову возз’єдналася.

Зараз Сергій та Сніжана не просто партнери і дружини. Вони виступають один для одного натхненниками, музами, підтримкою, опорою. Хоча, їх шлюб вже не здається таким ідеальним, яким був раніше.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?