Наталя Могилевська в джинсах-кльош і шкіряному плащі прогулялася по Києву: весняний аутфіт

Співачка і продюсер Наталія Могилевська вміє красиво і стильно одягатися. Такий висновок можна зробити судячи з того, які знімки є у неї в Інста-профілі.

Звичайно, з нею працюють стилісти, які підбирають образи, проте є і наряди, які собі купує сама Наталя. І за своєю сполучуваності, трендовості і привабливості вони нітрохи не поступаються модним look-ам 2021.

Останній наряд, який Могилевська продемонструвала під час прогулянки в Києві – шкіряний плащ і джинси кльош

В описі під яскравою весняне фотографією артистка розповіла свою думку про таке явище, як фемінізм. Вона уточнила, що вже писала про це в своїй книзі, і вирішила опублікувати особливо доречний і змістовний уривок з цього питання.

“Останні кілька тисячоліть ми жили в світі, яким правили чоловіки. Права жінок були придушені, вони не мали документів, які не були самостійні і не приймали рішень в життя суспільства. На початку минулого століття жінкам вдалося домогтися рівноправності, але цікаво, що, домагаючись рівності, жінки замість того, щоб розкрити і проявити силу, цінність і незамінність своїх природних якостей, зробили це за чоловічим принципом, домагаючись чисто чоловічих цінностей, благ і привілеїв. жінки почали будувати кар’єру, керувати, носити брюки, курити і брудно лаятися. Ну і, звичайно, голосувати і займатися політикою “,

– висловлюється Наталя Могилевська.

Вона вважає, що представники жіночої частини людства почали змагатися з чоловічою в тому, хто краще зробить обов’язки суто чоловічі. Таку тактику Наталя назвала свідомо провальною.

“Жінка завжди буде недомужчіной, і це принесе гіркоту і розчарування в кінці кінців. Як казав Станіславський: ” Бути, а не здаватися! “. Безглуздо витрачати життя на розвиток того, що не є твоїм основним потенціалом “,

– додає співачка, продюсер і блогер Наталія Могилевська.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.