Катерина Бужинська, Катя Осадча, Віктор Павлик: хто із зірок може претендувати на пільги для багатодітних сімей

Безкоштовний проїзд в трамваї, знижки на комунальні послуги - на все це може претендувати ряд зіркових сімей українського шоу-бізнесу.

Ще в старі часи говорили: багато діток – багато щастя. Українські зірки шоу-бізнесу не побоялися пожертвувати кар’єрою заради того, що б почути милий тупіт маленьких ніжок.

Редакція “Одна хвилина ” прямо до Дня сім’ї, який відзначається, сьогодні, 15 травня зробила підбірку багатодітних зіркових мам і тат.

Катерина Бужинська

Катерина Бужинська з чоловіком і дітьми
Катерина Бужинська з чоловіком і дітьми

У Каті троє діток. Старшій донечці – 14 років, а малюкам по 4 роки.

Віктор Павлик

Віктор Павлик з сином Олександром
Віктор Павлик з сином Олександром

Співак четвертий раз стане батьком. На жаль, на цьому довгому шляху батьківства не обійшлося без втрат – не впорався з хворобою молодший син Павло Павлік.

Оля Фреймут

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

На екрані Оля Фреймут – сувора ревізорша, яка наробила свого часу шуму в багатьох іменитих закладах. Але поза камерами – це турботлива мати і вірна дружина. Господь подарував Ользі трьох діток: старша дочка – вже майже наречена.

Катя Осадча

Катя Осадча
Катя Осадча

Головний знавець світського життя, Катя Осадча, змогла віртуозно поєднати кар’єру і материнство. Від першого шлюбу у зірки є син Ілля, якому вже 17 років виповнилося, а з Юрієм Горбуновим народила жінка малюка Ваню. Теледіва і зараз в положенні. Чекає поповнення.

Олег Скрипка

Олег Скрипка
Олег Скрипка

Співак разом з коханою виховує 15-річного Романа, 13-річного Устима, 10-річну Олесю і 8-річну Зоряну. Щасливе сімейство назвало всіх діток традиційними українськими іменами.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.