Любов всього життя, заборона батьків і скандали на шоу “Жити здоров “: доля Олени Малишевої (Відео)

Олена Малишева - телеведуча, або, як її іноді називають, телеврач.

Жінка з медичною освітою веде медичні передачі на головному каналі країни, де простою мовою пояснює, як виникають хвороби і як боротися з недугами. В її шоу є безліч наочних прикладів і порівнянь, які породили величезну кількість приколів і мемів, а деякі фрагменти випусків перетворилися в вірусні відео в Інтернеті. Як з’ясувалося, за цим легким, цікавим, нерідко до сліз смішним проектом стоїть величезна робота – нереалізована мрія стати журналістом, і професія, яку всупереч своєму бажанню нав’язали батьки.

Яким був шлях становлення телеврача Олени Малишевої? Як важка хвороба сина допомогла їй потрапити на ТБ і чому зірка ніколи не вважала себе красивою?

Дивіться детальніше в нашому відео про те, яким був шлях Олени Малишевої.

Цікаві факти з життя Олени Малишевої

Олена Малишева
Олена Малишева

Олена народилася в сім’ї лікарів, тому те, що вона пов’яже своє життя з медициною – заздалегідь було вирішено долею.

З дитинства у майбутньої зірки медичних програм був поганий зір, вона не відрізнялася спортивною статурою, але її батько Василь Йосипович неодмінно вселяв молодшої дочки, що вона неймовірно красива. Незабаром пухкенька дівчинка в окулярах і сама відчула себе красунею.

Олена Малишева з синами
Олена Малишева з синами

Особисте життя в Олени Василівни була досить скромною. Незважаючи на інтерес з боку однокурсників, ніхто не міг завоювати її аудієнцію. Не всі проходили так зване випробування “Маяковським “.

Йдеться про примусове прослуховуванні з вуст студентки віршів Володимира Маяковського. Причому зовсім не ліричного змісту. Тривалий час ніхто з претендентів не виносив такого дозвілля, залишаючи спроби домогтися уваги буде телеведучою.

Однак зустрівся в її долі якийсь Ігор Малишев, кого літературні інтереси Олени зацікавили.

Провідна центрального російського каналу Олена Малишева
Провідна центрального російського каналу Олена Малишева

Варто відзначити, що на телебачення Олена Малишева потрапила абсолютно випадково. Коли молодшому синові ведучої було всього десять місяців, він тяжко захворів. У країні як раз була не легкий час, на прилавках магазинів було порожньо, навколо були розгубленість і хаос. Малюка прооперували в Москві, але потім сім’я повернулася в Кемерово. У рідному місті простіше було проходити реабілітаційний період, батьки Малишевої були лікарями. А після того, як син пішов на поправку, Олена Василівна подзвонила в прес-службу Кемеровській адміністрації поскаржилася на відсутність в ефірі добрих і життєствердних програм.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.